Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 29 recepten
Voor een divers kaasplankje reken je op ongeveer 30 gram kaas per persoon en uiteraard maak je een eigen keuze uit uiteenlopende kazen; bijvoorbeeld een[...]
Bron: mangerie.blogspot.comMet alle 28 verschillende Wereldgerechten van Knorr zou je je "even ergens anders wanen", zegt de fabrikant. Nou wil ik me na een lange werkdag best even[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIk kwam er een paar maanden geleden al eens langs en werd toen gegrepen door het prachtige gebouw en het zomerse terras langs de Waal, maar omdat er toen geen[...]
Bron: mangerie.blogspot.comUit het erg fijne (fijne!) kookboek Plenty prik ik van pagina 74 het recept voor (Tamara's - whoever she may be) Ratatouille. Nou heb ik al eens eerder ( deze[...]
Bron: mangerie.blogspot.comNederland lijkt een nogal chipsminnend land. In Duitsland worden in ieder geval bij lange na niet zoveel soorten en maten chips in de supermarkt gevonden als[...]
Bron: mangerie.blogspot.comRatatouille. Zo'n mooi woord. En volgens 100 Calorieën (waar ik bovenstaand recept uit pluk) ongeveer 92kcal per portie. Dat is dan mooi meegenomen. Het koken[...]
Bron: mangerie.blogspot.comEen tintelend fris drankje waarvoor rijpe rode tomaten met bos- uitjes volledig tot 'moes' worden gedraaid in de keukenmachine. Daar gaan vers[...]
Bron: mangerie.blogspot.comEen gelimiteerde editie van Lay's in het Vlaamse supermarktvak. In de zak van 250 gram zitten dunne krokante 'chippies' met de smaak pesto mozzarella . De[...]
Bron: mangerie.blogspot.comHet is géén lasagne, maar eigenlijk toch ook weer soort van wel: Oh, oh, oh, wat háát ik tijm-en oreganoblaadjes strippen (want dat lukt eigenlijk nooit goed;[...]
Bron: mangerie.blogspot.comZo langzamerhand begin ik toch wat meer waardering te krijgen voor Jamie Oliver. Zijn kijk op eten, en dan met name 'eten voor thuis' is toch wel vaak spot-on[...]
Bron: mangerie.blogspot.comDe wekker gaat om 8.00u en dan heb ik nog net vier uur de tijd om a.wakker te worden, b.te douchen en aan te kleden, en c.nog even een taartje te bakken voor[...]
Bron: mangerie.blogspot.comEen verwen-jezelf-doordeweeks-diner van goede dikke biefstuk (à point) met een pán vol bruin gebakken (kastanje)champignons en shiitake (die ik inmiddels lust,[...]
Bron: mangerie.blogspot.comEen tweepersoons picknickbox (feitelijke doos) van übercool Aziatisch restaurant Jasmijn&Ik. Inclusief lepels, servetten, stokjes en schaaltjes[...]
Bron: mangerie.blogspot.comDeze maand ben ik de georganiseerde gastvrouw van het fameuze Nederlandse FoodBlogEvent en voor deze soms zonovergoten en soms druilerige maartdagen heb ik[...]
Bron: mangerie.blogspot.comSambalkaas? Daar lijkt het aanvankelijk wel op, maar nee; deze kaas (gekocht op de donderdagmarkt te Zutphen) lijkt stérk op zijn groene broertje Pestokaas[...]
Bron: mangerie.blogspot.comDe markt. Het woord alleen al doet bij velen sterke associaties op- roepen. Van te veel plastic tassen die te vol zijn, waarmee je dan loopt te strompelen;[...]
Bron: mangerie.blogspot.com