Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 9 recepten
200 gram bloem, 1 tl zout, 100 gram boter, 2 el tomatenketchup, 2 el water, 500 gram prei, 2 eieren, 150 gram ham in reepjes, 150 gram geraspte pittige kaas,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comLekker smulbrood uit One more slice . Ik heb wel minder zout gebruikt in het deeg dan stond aangegeven (1,5 el). Recept om mee te variëren (zie onder het[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen lekker gerecht uit de Good Food van september 1998. Voor 2 personen: 450 gram tomaten, 4 eieren, 25 gram bloem, 200 ml crème fraiche, 2 el melk, handvol[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvulling: 1 kleine ui, gesnipperd, 100 gr. venkelknol in kleine stukjes, 175 gr. achterham in blokjes, 3/4 bakje champignons in plakjes, 3 el olie, 1 teentje[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgemaakt 30 oktober Deeg maken van: 225 gram bloem, 5 ml gist, 2 el olijfolie, 10 ml zout, 1 el suiker, 130 ml water, 2 el tomatenketchup, 25 gram geraspte[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comDoordat ik het heel druk had met m'n werk heb ik dit blog niet bijgehouden, maar ik ben wel aan het bakken geweest. Dit is een heerlijk hartig brood, je kunt[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comDeeg maken van 600 gram bloem, 5 ml zout, 5 ml suiker, 25 gram boter, 3,5 dl water, 7 gram gedroogde gist en 150 gram ongezouten, grofgehakte walnoten met 3[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com4 kipfilets, 1 bolletje mozzarella (grof geraspt), 4 el geraspte parmezaanse kaas, 2 zongedroogde tomaatjes (gehakt), 1 el verse basilicum, 85 gram grof[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten op 16 februari 450 gram bloem, 7,5 ml gist, 1 el zeezout, 3 el olijfolie, 320 ml water. Vulling: 2 el olijfolie, 2 bolletjes mozzerella, grof gehakt, 4[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com