Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 24 recepten
Ingrediënten Porties : 5 Viskruiden 1 eetlepel paprikapoeder 2 snufjes kerriepoeder 2 snufjes gemalen komijnzaad snufje pimentpoeder (allspice) snufje[...]
Bron: allrecipes.nl300 gr kipfilet 1 ui olie 2 dl kokosmelk schil van 2 citroenen, geraspt, of een scheutje citroensap 1 el azijn --- 1 rode peper of ¾ tl cayennepeper 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Eierdopje water 10 gram kokosblok knoflookpoeder sambal en cayennepeper komijnpoeder bouillonpoeder ei komkommer pijnboompitjes Hulpmiddelen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Eierdopje water 10 gram kokosblok knoflookpoeder sambal en cayennepeper komijnpoeder bouillonpoeder ei komkommer pijnboompitjes Elke dag iets[...]
Bron: smulweb.nlPindasaus wordt in Nederland vaak 'satésaus' genoemd, omdat we deze vaak bij saté eten. Dit is eigenlijk niet correct omdat er vele verschillende andere[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlIngrediënten 2 tenen knoflook 1 rode Spaanse peper, vers gember, vers en ongeveer de grootte van een duim 2 of 3 eetlepels gedroogde kokos 1 klein blikje[...]
Bron: kokenoplocatie.blogspot.nlIngrediënten 2 tenen knoflook 1 rode Spaanse peper, vers een klein stukje verse gember, geschild 3 eetlepels gedroogde kokos 1 klein blikje tomatenpuree 3[...]
Bron: kokenoplocatie.blogspot.nlTwee weken zijn er al voorbij van de vegan challenge. Twee weken die heel goed verlopen zijn. Niet moeilijk natuurlijk als je ziek bent en alleen maar yofu of[...]
Bron: nanabeegeniet.blogspot.beLekkere curry's uit Jamie Olivers kookrevolutie! Deze 2 curry's vind ik de lekkerste uit dit kookboek. Omdat het boek gericht is op ' iedereen kan koken' kan[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlenglish version of the recipe (carrot-coconut soup) - peel 1kg carrots and cut them in small pieces. - cut 1 union and 2 cloves of garlic in pieces and fry[...]
Bron: plant-aardig.blogspot.comIn het blog van 23 janurari 2013 waren al wat tips te lezen over het verhogen van onze weerstand en met welke wintergroente we griep en verkoudheid kunnen[...]
Bron: de-appelboom.blogspot.nlWanneer ik tijd heb om te koken en wanneer ik veel zin heb om te koken, dan maak ik vaak een curry en nu het seizoen voor de chutneys en marmelades weer gaat[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlPindasaus wordt in Nederland vaak 'satésaus' genoemd, omdat we deze vaak bij saté eten. Dit is eigenlijk niet correct omdat er vele verschillende andere[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl