Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
Ingrediënten Porties : 18 2 grote aardappels, geschild 150 gr tuin- of doperwtjes uit de diepvries, ontdooid 2 el plantaardige olie 1/2 tl komijnzaad 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 6 vellen filodeeg van 30 × 50 cm, totaal circa 180 g 45 g ongezouten boter, gesmolten 1 el poedersuiker, gezeefd Vulling 150 g[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 el zonnebloemolie 1 tl sesamolie van geroosterd sesamzaad 3 vellen filodeeg van 30×50 cm, totaal circa 90 g 1 knoflookteentje,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 vellen filodeeg van 30×50 cm, totaal circa 60 g 1 el zonnebloemolie ½ tl korianderzaad, licht gekneusd Voor de groentevulling[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Opbrengst : 8 taartjes 350 g pompoen vruchtvlees, circa 450 g met schil en zaden 1 el zonnebloemolie 15 g boter 3 eieren 1 pakje[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 10 vellen filobladerdeeg (diepvries), ontdooid 160 g kipfilet, in reepjes 2 eetlepels Japanse sojasaus 1 teentje knoflook, fijngesneden 1 cm[...]
Bron: smulweb.nlVoorlichtingsbureau Vlees - jaren 70 “Hoe kan het toch” vroeg een vriendin zich laatst af, “dat er nog steeds nieuwe recepten bij komen? Op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOp 1 september begon ik samen met mijn zus Julie en onze mede-avonturierster Nina aan de zotste 10 dagen van mijn leven tot hier toe, richting wonderbaar[...]
Bron: bakedlouies.blogspot.comIngrediënten 10 vellen filodeeg (diepvries) 160 g kipfilet 1 teen knoflook 1 cm verse gemberwortel 2 el Japanse sojasaus 1 winterpeen 2 eieren 50 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g half-om-halfgehakt 1 bosuitje (in ringetjes) 50 g shii-takes (fijngehakt) 1 teentje knoflook (uitgeperst) 2 cm verse gemberwortel[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 el sesamzaad 1 el oestersaus 1 el Japanse sojasaus 1 cm verse gember (zakje 150 g) 3 wortels (schoongemaakt) 4 el olijfolie 1 zakje bosui[...]
Bron: ah.nlHet is alweer een tijdje dat ik voor Lima gerechtjes maak met hun producten. Op de site Happy Veggie kun je mijn bijdragen tot deze wereld af en toe meepikken.[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beIngrediënten: - 4 grote uien, gesnipperd - olijfolie - stukje verse gember van 5 cm, geschild en fijngeraspt - 1 tl kaneel + extra voor de garnering - ½[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comBastilla is een echt Marokkaans feestmaal en wordt traditioneel gevuld met kip of vis. Ik ga vandaag voor een pittige visvulling, niet helemaal volgens het[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlvoor 8 personen Vulling: 1 kip van 1,6 kg* 1 grote ui* 1 flinke bos peterselie* 1 bos verse koriander* 1/4 gemalen kurkuma* 1/4 gemalen saffraan* 2 eetl.[...]
Bron: smulweb.nl