recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen met paprikapoeder

Gevonden 72 recepten

INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Aardappelgratin met Zwitserse Raclettekaas

voor 4 personen 5 à 6 grote aardappels 1 tl boter 4 à 6 plakken Zwitserse Raclettekaas 1 mespunt paprikapoeder 1 el karwijzaad 1 dl witte wijn[...]

Bron: smulweb.nl
Hete specerijen bbq kippenvleugels

500 g kippenvleugels (zonder vleugel punten eraan) VOOR MARINADE: 1 t zout 1 volle t versgemalen zwarte peper 1 volle t knoflookpoeder 1 volle t cayennepeper[...]

Bron: smulweb.nl

Sarma op  Sloveense manier

voor 10 personen 20 spitskoolbladeren (spitskool kan met wat zout in een zuurkoolton zelf zuur worden gemaakt) of kant en klaar bij een Turkse toko halen, 800[...]

Bron: smulweb.nl
Bigos (Pools koolgerecht Kapusta)

voor 4 personen 250 gr zuurkool 1/2 witte kool 1 winterpeen 500 gr varkensvlees (eventueel extra: diverse vleessoorten en rookworst) 200 gr zuurkoolspek 1/2[...]

Bron: smulweb.nl
Duivelsvlees met zuurkool

voor 6 personen 750 g hamlappen, in blokjes gesneden 500 g uien, in halve ringen gesneden 50 g boter 1 blikje tomatenpuree 2 eetl. paprikapoeder 1 theel.[...]

Bron: smulweb.nl
Bigos (Pools koolgerecht Kapusta)

voor 4 personen 250 gr zuurkool 1/2 witte kool 1 winterpeen 500 gr varkensvlees (eventueel extra: diverse vleessoorten en rookworst) 200 gr zuurkoolspek 1/2[...]

Bron: smulweb.nl
Lavash Crackers

Lavash is een flatbread dat veel wordt gegeten in het Midden-Oosten. Het komt oorspronkelijk uit Armenië en wordt traditioneel gebakken in een kleioven, maar[...]

Bron: inkellskitchen.blogspot.com
Aardappel goulash

voor 4 personen 500 gr. aardappelen, vastkokend 250 gr. magere varkenslappen 150 gr. mager gerookt spek in dikke plakken 100 gr. prei 100 gr. wortelen 1 grote[...]

Bron: smulweb.nl
Bosanski Pasulj

voor 4 personen 3 potten witte bonen (Hak), 2 grote uien, 3 el milde paprikapoeder 2 knoflooktenen, 1/2 winterwortel, 1/2 groene paprika, 1/2 rode paprika, 3[...]

Bron: smulweb.nl
Wild zwijn met zuurkool

Bij Lidl kocht ik wild zwijn medaillons. Hiermee maakte ik dit recept gebaseerd op Szegediner Goulash. Ingrediënten: 400 gr wild zwijn medaillons 1 ui[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Gulash met Semmelknoedel

voor 4 personen Voor de Gulash 1 kg runderpoulet; 5 grote rode uien 4 eetlepels braadboter; 1½ tl zout 1 el milde paprikapoeder; 1 blikje tomatenpuree[...]

Bron: smulweb.nl
Bigos

voor 4 personen 125 g mager rookspek 500 g varkensvlees (zie voor variatie bij serveertips) 125 g lookworst 3 uien 750 g witte kool 125 g champignons 1 blikje[...]

Bron: smulweb.nl
Sarma op  Sloveense manier

voor 10 personen 20 spitskoolbladeren (spitskool kan met wat zout in een zuurkoolton zelf zuur worden gemaakt) of kant en klaar bij een Turkse toko halen, 800[...]

Bron: smulweb.nl
Snelle goulash

Ingrediënten Porties : 4 2 el extra vergine olijfolie 1 grote ui, fijngesneden 2 teentjes knoflook, uitgeperst 3 dikke magere varkenslendenstukken, circa[...]

Bron: allrecipes.nl
Bigos

Ingrediënten Porties : 10 2 plakjes gerookte spek 500 gr kielbasa (worst), in stukjes van 1 cm 500 gr varkensstoofvlees, in blokjes 4 eetlepels bloem 3[...]

Bron: allrecipes.nl
Romige stamppot groenekool met gedroogde tomaten

voor 2 personen 500 gram groene kool (zelf snijden of gesneden) 500 gram kruimig kokende aardappelen 1 flinke ui 2 teentjes knoflook 3 gedroogde tomaten (op[...]

Bron: smulweb.nl
Bigos

voor 4 personen 125 g mager rookspek 500 g varkensvlees (zie voor variatie bij serveertips) 125 g lookworst 3 uien 750 g witte kool 125 g champignons 1 blikje[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy