Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 33 recepten
Nog een recept van de kookwedstrijd Een hartige taart die is ingestuurd door Monica van der Spek. Deze collega kookt graag en is in haar element als ze haar[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngrediënten Porties : 6 1 Hele kip (bij voorkeur scharrel of biologisch) - laat 'm in stukken hakken 1 Fles rode Italiaanse wijn (bv. Chianti) 8 Goede[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 5 personen 1 ui gesnipperd 1½ el zonnebloemolie 1 el paprikapoeder 1 tl scherp kerriepoeder 1 tl gemberpoeder ½ tl cayennepeper 1 tl suiker[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 4 kippeboutjes 2 glazen rode wijn 1 el. slaolie 1 el. paprikapoeder 1 tl. kummel/komijn 1 teentje knoflook 1 el. bloem. Bereidingswijze Meng[...]
Bron: smulweb.nl600 gram lamslappen 70 gram bacon (plakjes) 2 grote uien 6 gewelde abrikozen 1 citroen 120 ml witte-wijnazijn 3 1/2 dl rode wijn 2 eetlepels (bruine) suiker 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen * 2 rode ponen (panklaar) * enkele takjes rozemarijn * 2 eetlepels olie * zout en zwarte peper (versgemalen) * 1 theelepel kerriepoeder * 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen 1 ui gesnipperd 1½ el zonnebloemolie 1 el paprikapoeder 1 tl scherp kerriepoeder 1 tl gemberpoeder ½ tl cayennepeper 1 tl suiker[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 schouderkarbonaden 1/2 glas rode wijn 1/2 glas azijn (azijn en suiker kunt je afstemmen naar eigen smaak hoe zoetzuur jij het lekker vind) 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 schouderkarbonaden 1/2 glas rode wijn 1/2 glas azijn (azijn en suiker kunt je afstemmen naar eigen smaak hoe zoetzuur jij het lekker vind) 1[...]
Bron: smulweb.nlDit hapje is niet weggelegd voor de eerste de beste keukenkluns. Laat dat meteen duidelijk zijn. Alleen al het vinden van de ingrediënten is een hele[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beNa het succulente voorgerecht met king krab, coquilles en gerookte paling , waren de verwachtingen hoog gespannen in de kookstudio van Miele voor wat het[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beZoals eerder beloofd het recept voor confiture of beter chutney van uien, het is een combinatie van zuur en zoet, de gember geeft er bovendien iets exotisch[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlIk heb de vegan cannelloni van zuurkool en rul gehackt met ananas en kerrie-bechamelsaus volgens het recept van de Vegetarische slager gemaakt. Absoluut[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlQua kleuren sprankelt dit weer niet, maar daar moet je even doorheen kijken. Wel eens het gezucht van een vegetariër gehoord dat ze in een restaurant weer niet[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEen mooie oranjish salade die best op onze Koningsdag geserveerd mag worden. De origine van onze kipkerriesalade van de supermarkt is de Indiaas geïnspireerde[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 350 gr. kipfilet, zout, versgemalen peper, 1 eetlepel verse thijm, 1 theelepel kerriepoeder, 1/2 kopje olijfolie, 1 rode en 1 groene paprika,[...]
Bron: smulweb.nl