Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 154 recepten
voor 4 personen Voor de garnalenmelk: 1,2 kg ongepelde garnalen 5 dl volle melk 4 selderblaadjes 10 peperbolletjes 2 blaadjes laurier 2 takjes tijm Voor de[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 8 eieren 2 uien 2 teentjes knoflook 2 eetlepels olie 2 laurierblaadjes 1 eetlepel gemalen koriander (ketoembar) 1 theelepel djinten (gemalen[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 6 3 eetlepels olijfolie of zonnebloemolie 30 gr margarine of boter 3 middelgrote uien 2 teentjes knoflook 2-3 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 275 g gerookte schelvisfilet, zonder vel 1 laurierblaadje 1 takje verse tijm 2 tl olijfolie, extra vergine 300 g basmatirijst 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 30 g boter 2 sjalotjes, fijngesneden 1 kg mosselen, schoongemaakt, zonder baarden 4 el witte wijn 1 laurierblaadje 200 g[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 225 g gedroogde flageolets, ten minste 8 uur geweekt 1 kleine ui, gehalveerd reepje citroenschil 2 laurierblaadjes 10[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 3 el olijfolie, extra vergine 1 kleine venkelknol, in blokjes gesneden 1 ui, fijngesneden 4 teentjes knoflook, grofgesneden, of[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 12 12 zeer grote eieren 350 ml ciderazijn 350 ml water 1 eetlepel inmaakkruiden 1 teentje knoflook, gekneusd 1 laurierblaadje[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 2 uien, in dikke schijven 1 plak witbrood 240 ml melk 900 gr mager rundergehakt 1 eetlepel curry poeder 2 eieren 1 eetlepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 3 el olijfolie, extra vergine 1 rode ui, fijngesneden 2 knoflookteentjes, fijngesneden 1 blik fijngesneden tomaten, circa 400 g[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 eetl. olijfolie 1 kleine ui, fijngesneden 6 tenen knoflook, fijngesneden 4 rijpe tomaten, zonder de zaadjes 8 dl[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Opbrengst : 15 -20 kroketten Voor de bouillon 1 liter water 500 gr runderlappen (stoofvlees), in blokjes 1/2 kleine knolselderij, in grove[...]
Bron: allrecipes.nlVoor 30 stuks Deeg : 0,6 dl water 1 kg versgeraspte maïs 90 g geel maïsmeel op stenen gemalen 2 tl suiker 2 tl zout 1 el boter Vulling : 1 teentje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 500 g rundergehakt - 1 grote ui of 2 kleine uien - 2 teentjes knoflook - olijfolie - 1/2 theel. zout - 1 flinke eetl. abrikozenjam - 35 gram[...]
Bron: smulweb.nl