Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 48 recepten
Ingrediënten Porties : 7 Voor de kebab 1,5 kg biefstuk, dungesneden 100 ml rode wijnazijn 100 ml olijfolie 4 eetlepels vers citroensap 1 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 el olijfolie 1 grote rode ui, grofgehakt 4 teentjes knoflook, in schijfjes gesneden 1 el verse gember 500 g pompoen, geschild,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 8 personen 1,6 kg mager runderlappen in grote blokjes gesneden 50 ml zonnebloemolie 2 uien, fijn 3 teentjes knoflook, fijn 1+1/2 e masala 1+1/2 e[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 kippenpoten, haal overtollige vet en vel van kip 10 rode pepers, in kleine plakjes gesneden 100 ml olijfolie 50 ml rode wijnazijn 1 rode ui,[...]
Bron: smulweb.nlTradities zijn er om in stand te houden. Zo ook met dit recept. In de loop der jaren heb ik misschien wel tientallen recepten voor kedgeree voorbij zien[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 2 personen 2 kipfilets, in blokjes 1/2 el komijnzaad 1/2 el korianderzaad 1 à 2 tl harissa (kan vervangen worden door scherp paprikapoeder of[...]
Bron: smulweb.nlDeze week is 't Week van de Smaak. Allez, 't is eigenlijk meer dan een week, eerder een 10-daagse, want de 'week' loopt van van 14 t/m 24 november. Da's een[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beChutney & gehaktballen Gehaktballen & chutney zijn een ideale combinatie! Op mijn blog staan al een aantal chutneyrecepten. Mijn keukenkastjes zijn[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlEen tijdje geleden heb ik in een uitgebreide blog het maken van een moederdeeg en het bakken van een desembrood beschreven. Daarbij heb ik veel houvast en[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDit recept voor Indiase kipcurry met naanbrood is romig en mild en barst toch van de smaak. In dit recept worden zoveel kruiden gebruikt, dat de individuele[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlDeze stoofschotel met lamsvlees en aubergine wordt op smaak gebracht met ras el hanout. Ras el hanout is een Marokkaans kruidenmengsel met onder meer gember,[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlSoms probeer je iets uit – gewoon, met wat je in de koelkast hebt liggen – en pakt dat meteen heel goed uit. Ik had kort tevoren in Trouw twee[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlEen beetje van Yvette van Boven, een beetje van Ottolenghi en een beetje van mezelf en je krijgt de beste tabouleh ever. Lekker bij makreel met harissa (zie[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlHet vorige chili receptje op mijn blog, moet zijn 1e plaats als lekkerste chili ooit, delen met deze variant met pompoen.... Bron foto: C1000 Ow, ow mensen wat[...]
Bron: miss-eekma.blogspot.nlMet behulp van Chili ben ik een groot deel van mijn tweede jaar in Amsterdam doorgekomen. Het is voor mij een zomers-winter gerecht. Ik woonde toen in een[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nl