Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 60 recepten
Ingrediënten Porties : 4 2 gerookte makreelfilets, à circa 125 g, zonder vel 200 g kwark fijngeraspte schil en sap van 1 kleine citroen 2 tl ingemaakte[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Een gerecht voor alle pannenkoeken en vis liefhebbers. 12 gebakken pannenkoeken Pannenkoek vulling 1 3 blikjes gevlokte tonijn, uitgelekt 3[...]
Bron: smulweb.nlBroodmix In het originele recept staat dat je haringmousse nodig hebt. Bij mijn weten heb je dat hier niet. Ik weet wel dat er zalmpate bestaat (AH). Maar[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 300 g gestoomde makreel 4 sneetjes witbrood 100 ml melk 1 ui,fijngehakt,teen knoflook geperst 1 rode spaans pepertje,zonder zaadjes,fijngehakt[...]
Bron: smulweb.nlvoor 3 personen 1 gerookte makreel; 25 g boter; 1 ui, gesnipperd; 1 teentje knoflook, gesnipperd; 25 g bloem; 200 ml melk; 2 tot 3 takjes bladselderij,[...]
Bron: smulweb.nl1 gerookte makreel, 250 gram (gehalveerde) sperziebonen, 200 gram Griekse yoghurt, 2 el mayonaise, 2 el gesnipperde bieslook, 2 el fijngehakte peterselie, 8[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen Een gerecht voor alle pannenkoeken en vis liefhebbers. 12 gebakken pannenkoeken Pannenkoek vulling 1 3 blikjes gevlokte tonijn, uitgelekt 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 ronde courgettes 50 gr belegen geraspte kaas olie, om in te bakken 1 teen knoflook,fijn gehakt 1/4 rood pepertje, zonder zaad, fijngehakt[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 2 1 pot of blik van 175 gr makreel in olie 2 hardgekookte eieren, in blokjes gesneden 1 middelgrote ui, gesnipperd 1 eetlepel[...]
Bron: allrecipes.nlDeze week is 't Week van de Smaak. Allez, 't is eigenlijk meer dan een week, eerder een 10-daagse, want de 'week' loopt van van 14 t/m 24 november. Da's een[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten: 1 blikje tonijn of een andere vis zoals makreel of sardines 8 mini paprika's 2 sneden brood, zonder korst 4 ansjovisfilets fijngehakt 2 tenen[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVoorlichtingsbureau Vlees - jaren 70 “Hoe kan het toch” vroeg een vriendin zich laatst af, “dat er nog steeds nieuwe recepten bij komen? Op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlSpinazie à la crème In de laatste gezondheidsgids van de consumentenbond staat een test met spinazie à la crème in de hoofdrol. Zelf eet ik deze spinazie[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlSoms probeer je iets uit – gewoon, met wat je in de koelkast hebt liggen – en pakt dat meteen heel goed uit. Ik had kort tevoren in Trouw twee[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlEen beetje van Yvette van Boven, een beetje van Ottolenghi en een beetje van mezelf en je krijgt de beste tabouleh ever. Lekker bij makreel met harissa (zie[...]
Bron: overkoken.blogspot.nl