vispakketjes op de bbq | worteltaart jamie oliver | linzenschotel | vispakketjes bbq | tomatenchutney ah | worteltaart recept jamie oliver | tomatenchutney | bamisoep | ovenschotels recepten ah
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen zonder blauwe bes

Gevonden 25 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Gestoomde baars met zwarte bonen

Ingrediënten Porties : 4 125 g gedroogde zwarte bonen, ten minste 8 uur geweekt 4 zeebaarsfilets, circa 550 g in totaal, met vel 1 el rijstwijn peper en[...]

Bron: allrecipes.nl
Snoekbaars

voor 4 personen 600 g snoekbaarsfilet 4 tomaten 100 g sjalotten 2,5 dl witte wijn 5 dl visfumet 150 g boter 1 bosje peterselie, fijngesneden peper en zout[...]

Bron: smulweb.nl

Merluza en cointreau

voor 4 personen 1 el olijfolie Chileense zeebaarsfilet, ontveld Zout Witte peper, versgemalen 1/2 el verse Italiaanse peterselieblaadjes, fijngehakt 1/2 el[...]

Bron: smulweb.nl
Atlantische baars met peterselieboter en venkel

Dit bordje zou zo uit één van de boeken van Pascale Naessens kunnen komen (want heel puur, gezond en weinig werk!), maar dat is niet het geval. Het is het[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Bladerdeeggebakje op Oostendse wijze

Deze week zag ik Sofie Dumont zeebaarsfilet à l'Ostendaise maken. Het toeval wilde dat ik dat zelf ook net gemaakt had. Neen, niet de zeebaars, maar de saus.[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Bij Jaap: zeebaars met paddenstoelen en[...]

Zeebaars met paddenstoelen en aardappels Ik ben opgegroeid aan zee en nabij een klein vissersdorpje. Vis is mij met de paplepel ingegoten. Figuurlijk[...]

Bron: irenekookt.blogspot.nl
Zeebaarsfilet, gemengde salade, croutons

Less is more. Dat motto gaat helemaal op voor dit gerecht. Slechts enkele goeie producten volstaan om dit fantastische voorgerecht in een mum van tijd op tafel[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Kruiden bewaren, dragon bijvoorbeeld

Dragon gedroogd in de magnetron en dragonboter Je mag je gelukkig prijzen als je in de buurt van een Turkse toko woont. Daar koop je voor minder dan een Euro[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Op de huid gebakken zeebaars

Ingrediënten : 1 à 2 zeebaarsfilets p.p. Tomatengarnituur: ontvelde, schoongemaakte en fijngehakte tomaten olijfolie fijngehakte tenen knoflook peper en zout[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Terrine de Poisson

Bij een visterrine of vispaté gebruiken we geen vleesmolen, nogal wiedes, het gaat hier tenslotte om vis. Het metaal uit de vleesmolen geeft een ijzersmaak aan[...]

Bron: cuisinepratique.blogspot.nl
Gestoomde zeebaarsfilet met lentegroenten

Ingrediënten Porties : 4 1 tl geraspte gember 1 el lichte sojasaus ½ tl sesamzaadolie 1 teentje knoflook, fijngehakt 1 el droge sherry, droge witte wijn[...]

Bron: allrecipes.nl
Bouillabaisse op mijn wijze

voor 4 personen 1 kg gemengde hele zeevis zoals rode mul, rode poon, wijting, zeebaars, dorade, zeeduivel (3 soorten minimaal); eventueel extra graten van[...]

Bron: smulweb.nl
Bouillabaisse

1.5 kg zeevis selderij peterselie 5 worteltjes 1 ui 1 venkelknol 4 a 5 tenen knoflook 1 a 2 laurierblaadjes 10 cm citroenschil saffraan 1 ui 4 a 5 ontvelde[...]

Bron: smulweb.nl
Bouillabaisse

2 l visbouillon 2500 g vis en hele schaaldieren olijfolie gesnipperd ui venkelgroen 3 geplette teentjes knoflook 1 laurierblad 3 ontvelde gehakte tomaten 1[...]

Bron: smulweb.nl
Portugal: Visserspot (luxe, eenpans)

voor 10 personen 4.1/2 kg vis (neem verschillende soorten, bijvoorbeeld zeetong, zeebaars, blankvoorn, tarbot, baars), 1 zwaardvis, 12 sardines, 2 kg tomaten,[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy