recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen zonder venkel

Gevonden 36 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Tosti met geitenkaas

Ingrediënten: - 4 stevige boterhammen - boter - 100 g zachte geitenkaas - ongeveer 10 semi-zongedroogde tomaten, in reepjes gesneden - tijmblaadjes van 2[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com
Knapperige pompoenparten met zure room

Ingrediënten: - 700 g pompoen (met schil) - 50 g Parmezaan, geraspt - 20 g gedroogd wittebroodkruim - 6 el fijngesneden bladpeterselie - 2½ tl[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com

Gekarameliseerde witlof met serranoham

Ingrediënten voor 6 personen: - 6 struikjes witlof, overlangs doormidden gesneden - 40 g boter - 4 tl fijne kristalsuiker - 50 g broodkruim - 70 g Parmezaanse[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com
Hartige taart met verse vijgen en blauwe kaas

Ingrediënten: - 200 g bloem - 100 g volkorenmeel - ½ tl zout - 150 g koude boter, in blokjes - 100 g walnoten, grofgehakt - 3 eieren en 2 eigelen - 400 g[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com
Aubergine met karnemelksaus en granaatappel

Ingrediënten: - 2 grote lange aubergines - 5 el olijfolie extra vierge - 1½ tl citroentijmblaadjes, plus een paar takjes om te garneren - 1 granaatappel[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com
Gekarameliseerde - knoflooktaart

Ingrediënten: - 375 g roomboter bladerdeeg - 3 middelgrote bollen knoflook, teentjes losgehaald en gepeld - 1 el olijfolie - 1 tl balsamicoazijn - 2,2 dl[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com
Foodblogevent mei 2012

Het was de derde keer dat ik mee deed aan het Foodblogevent en nu mag ik het zelf organiseren. Vorige maand was Femke van het blog "Smaakmaakster" de host en[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com
Linzen met gegrilde aubergine (Ottolenghi)

Ingrediënten: - 2 middelgrote aubergines - 2 el rode wijnazijn, van goede kwaliteit - 200 g linzen, bv Puy-linzen of Castelluccio-linzen - 3 kleine[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com
Castelluccio-linzen met tomaten en gorgonzola

Ingrediënten: - 1 kleine rode ui, in flinterdunne ringen - 1 el goede kwaliteit rode wijn azijn - 1 tl maldon zeezout - 250 g Castelluccio-linzen (of[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com
Snelle frittata uit de oven

Ingrediënten: - ½ el olijfolie - 85 g macaroni of fusilli - 1 klein bosje lente ui, in ringetjes - 85 g mais uit blik - 85 g doperwten, uit de diepvries[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com
Kokostaartje  (van Cees Holtkamp)

Ingrediënten: - 240 geraspte kokos - 240 g basterdsuiker - 30 g bloem - 150 g melk - 60 g roomboter - 1 ei - snufje zout - 50 g amandelschaafsel Bereiden: 1.[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com
Bavarois met Marsala en bitterkoekjes

Ingrediënten: - 10 g gelatine (6 blaadjes) - 80 g water - 1 ei - 4 eierdooiers - 100 g suiker - 100g Marsala, koud - 100 g bitterkoekjes, fijngehakt - 500 g[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com
Hambeignets met rozemarijn

Ingrediënten: - 60 g rauwe ham (in 2 dikke plakken) - 2 takjes rozemarijn, fijngehakt - 100 g roomboter - ½ tl zout - 150g bloem - 4 eieren - 2 el[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com
Perentaartje met vanilleroom

Ingrediënten: - 4 plakjes bladerdeeg, ontdooid - 2 handperen, geschild en in blokjes - 1 el verse tijm, gehakt - 75 g pecannoten, grof gehakt - 75 g blanke[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com
Geitenkaasjes in pancetta op een bedje van[...]

Ingrediënten: - 1 rol geitenkaas, 180 g - pancetta - walnoten, licht geroosterd - rucola, - 12 - 16 stuks cherrytomaatjes Voor de dressing: - een takje tijm -[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy