Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 37 recepten
voor 4 personen Het gerecht is geen soep en ook geen ragout. Het zit er tussenin. Vooral in Belgie zijn dergelijke romige gerechten bijzonder geliefd. Neem[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 4 kabeljauwhaasjes á 175 gram of 2 van 350 gram 3 sjalotten, fijngehakt 2 teentjes knoflook, gehakt 250 ml. slagroom 2 volle[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 600 gram kabeljauwfilet 1 groene paprika 1 rode paprika 2 prei 1 bosje lente-uitjes 2 eetlepels fijngehakte kervel 2 eetlepels fijngehakte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 8 plakken bladerdeeg 400 g. kabeljauwfilet 2 losgeklopte eieren 5 eetlepel slagroom 3 eetlepels chilisaus 2 eetlepels bieslook 200 g. garnalen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 800 g Karperfilet 150 g Selderie 250 g champignons 1 Knoflookteentje 200 ml Slagroom Zout, citroen, peper Bloem olijfolie 1 takje[...]
Bron: smulweb.nlHieronder een lijst met basis producten: Ik koop veel bij de Aldi, dus geef deze weer onder Aldi. De rest onder overige supermarkten/ internet/ ekoplaza. Soms[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nlZoals ik jullie gisteren beloofde, blog ik vandaag over onze gedenkwaardige lunch van gistermiddag op het zonovergoten ruime terras van restaurant de Novice.[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlZelfs mensen die niet van vis houden, vinden dit lekker. Ingrediënten ; 300 gram tricolore fusilli 25 gram boter 25 gram bloem 250 ml melk 1 visbouillon tablet[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlIngrediënten 1 duopakje magere spekblokjes (ca. 250 g) 3 uien 1 zakje verse bieslook (25 g) 1 schaaltje kabeljauwfilet (ca. 250 g) boter of margarine om[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g fusilli (tricolore (pasta)) 25 g boter 25 g bloem 250 ml melk 1 visbouillontablet 3 teentjes knoflook (gepeld) 1 kleine ui[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 150 ml vermout 1 pot gevogeltefond (380 ml) 100 g koude boter (helft in blokjes (plus extra om in te vetten)) 4 eieren 300 g bloemkool (in[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kg vastkokende aardappelen ((zak 3 kg), geschild) 4 el olijfolie 600 g tuinerwten (met worteltjes (voordeelzak 1 kg, diepvries)) 500 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 sjalotten (gesnipperd) 200 ml droge witte wijn 1/2 potje vis- of gevogeltefond (380 ml) 2 maal 200 g verse kabeljauwfilet 1 eetlepel[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 800 g aardappelen (kruimig) 2 venkelknollen (in dunne plakken) 2 tenen knoflook (geperst) 1 beker slagroom (250 ml) 50 g Parmezaanse kaas[...]
Bron: ah.nlbron foto: The Guardian Na mijn verslag over welke boodschappen je beslist mee moet nemen vanuit Noorwegen , kon ik niet achter blijven met Zweden. Tot op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEen mini pie staat feestelijk. Je kunt ze tijdens de brunch, lunch of als voorgerecht opdienen. Ieder zijn eigen glanzende, goudbruine mini taartje. Als je ze[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nl