recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen zonder sardine

Gevonden 19 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Chouriço met mosselen

Ingrediënten Porties : 6 350 g kokkels of mosselen in de schelp, schoongeborsteld 675 g verse chouriço, grof gesneden 1 grote ui, in dunne schijfjes[...]

Bron: allrecipes.nl
Cioppino

Ingrediënten Porties : 14 175 g boter 2 uien, gesneden 2 teentjes knoflook, fijngesneden 1 bosje fijngeknipte verse peterselie 2 blikjes (400 g elk)[...]

Bron: allrecipes.nl

Arroz de marisco (stoofschotel met vis,[...]

Ingrediënten Porties : 8 50 gr margarine 500 gr kokkels/mosselen 3 tenen knoflook (grote) 2 middelgrote uien halve gele of rode paprika 4 a 5 bouillon[...]

Bron: allrecipes.nl
Paila Marina

voor 4 personen 1 kg clams gepeld 1/4 kg kokkels 1/4 kg mosselen gepeld 1/4 kg mosselen met schelp 1picoroco (slakvis) per persoon (opativo) 200 gr lenguas de[...]

Bron: smulweb.nl
Oester met granité van citroenverbena en tijm

Ik heb 2 favoriete chefs. Eerst en vooral is er David Selen van het gelijknamige restaurant uit Bissegem bij wie ik maandelijks in de keuken op kookles ga. En[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Dorade royale, kokkels, mosselen, quinoa

Na 3 1/2 jaar sta ik soms nog heel erg versteld van wat werkt en wat niet op mijn blog. En ook de likes, shares en comments op Facebook blijven mij verbazen.[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Lente!

Ik hou van de lente Ik hou van de zon Ik open de deuren en donder van het balkon -Loesje Het is lente! Volgens de Keltische kalender is het begin van de lente,[...]

Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nl
Alikruiken met toast van krentenbrood en[...]

Iedereen mag schelpdieren voor eigen gebruik rapen, als het maar in de toegankelijke gebieden gebeurt. Rondom de Oosterschelde staan borden die de categorie[...]

Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl
Oesters rockefeller

Zo rijk als de Rockefeller's, deze met kruidenboter en broodkruim gegratineerde oesters. Het mooie van dit gerecht is dat de smaak van de oesters overeind[...]

Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl
Systematisch minder calorieën opnemen, mossels,[...]

Weet je dat minder calorieën opnemen echt wel een voordeel heeft voor je gezondheid? Ik las dit artikel en wil jullie er graag nog eens over informeren, doen!![...]

Bron: proevenopzondag.blogspot.nl
Carne de Porco à Alentejana (Portugese stoofpot[...]

Ingrediënten Porties : 6 350 ml droge witte wijn 2 afgestreken theelepels paprikapoeder 1 afgestreken eetlepel (15 g) zout 1/2 afgestreken theelepel vers[...]

Bron: allrecipes.nl
pasta met mosselen / zeefruit

voor 4 personen 350 gr. Pasta (Tagliatelle, orechiette of welke soort dan ook) 4 kilo mosselen in de schelp of 400 gr. gekookte mosselen uit de diepvries. Je[...]

Bron: smulweb.nl
Carne de porco a Alantejana

voor 4 personen 1 kilo hamlpappen 1 kilo schaaldieren (kokkels maar geen mosselen) piri piri of sambal witte wijn (1 a 2 deciliter) knoflook (3 teentjes)[...]

Bron: smulweb.nl
Ameijoas na cataplana

voor 4 personen 1 1/2 kg. schelpdieren (mosselen, kokkels en/of venusschelpen) 3 eetl. extra virgine olijfolie 1 grote ui, gepeld en in ringen gesneden 4[...]

Bron: smulweb.nl
Ameijoas na cataplana

voor 4 personen Het recept: 1 1/2 kg schelpdieren (mosselen, kokkels en/ of venusschelpen) - 3 eetlepels extra virgine olijfolie - 1 grote ui, gepeld en in[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy