Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
Nog een lekker gerecht uit een oude Good Food (mei 1999) 350 gram pasta, 300 gram zalmfilet, 150 gram kruiden-roomkaas, 100 ml room, 1 klein blikje[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com400 gram tagliatelle, 2 dl room, 250 gram gerookte zalmblokjes, 100 gram garnalen, 3 preien, fijngehakte dille, scheutje olie Kook de pasta volgens de[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIn de haute cuisine van tegenwoordig komt het niet vaak meer voor dat men de naam van een persoon, stad, streek of land aan een gerecht verbindt. De huidige[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com2 zalmfilets (met vel), 10 gram gesmolten boter, 8 dunne halve schijfjes citroen, 150 ml visbouillon, 50 ml droge witte wijn, 2 sjalotjes, fijngehakt, 125 ml[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comeen heel smakelijk gerecht uit de Delicious februari 2012 2 el olie, 2 teentjes knoflook (geperst), 1 fijngesneden ui, 200 gram prei in ringen, 1 el bloem,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comweer een experiment met het pasta maken: 50 gram spinaziepuree en 1 ei minder gebruikt bij het pastarecept. Het draaide moeilijk door de molen, maar[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen snel gerecht: 400 gram broccoli (roosjes), 1 pak koelverse gevulde pasta, 100 gram roomkaas, 200 gram zalmsnippers, 100 gram parmezaanse kaas, handje[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comzalm met prei en spek / aardappelsalade met kruiden uit de tuin eendenborst met perzik / kip in witte wijn/creme fraiche saus klein stukje limousin vlees[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comDeelname blog-event april 2011 Erg makkelijk, maar ook erg lekker. voor 3 personen 250 gram pasta, 1 ui , 2 teentjes knoflook, 400 gram fruits de mer, 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten 2 december heel snel klaar, en bijzonder smakelijk nodig: 1 spitskool in repen van 2 cm, 1 prei in ringen, 20 gram boter, 100 ml slagroom, scheutje[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgemaakt 10 oktober uit hetzelfde boek waar ik vorige week de 3 verschllende zoete muffins gemaakt had, deze keer 3 verschillende hartige muffins gemaakt. Ze[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comGegeten op 4 juni. In eerste instantie erg lekker, na een half bord ging de warme komkommer me toch wat tegen staan, maar wel een leuk en apart recept! 2[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten op 22 juni 350 gr. tagliatelli, 200 gr. gerookte zalm(snippers), 2 tl tijm, 1 el boter, 1,5 dl slagroom Kook de tagliatelli. Verdeel de zalm eventueel[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comop 22 mei was het heerlijk weer, dus weer lekker gebarbecued. We hadden o.a.: een supermooie moot zalm een lekker ribbetje uit België cocktailsaus en[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten op 16 mei deelname aan het foodblogevent mei De Belgische asperges waren heerlijk. Ik vind het altijd een beetje jammer om ingewikkeld te doen met[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com