Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
voor 6 personen 1 kilo varkensschouder 1,5 dl tomatenketchup 1 dl wittewijnazijn 1 dl (kippen) bouillon 50 g basterdsuiker 1 e fijne Franse mosterd 1 e[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 ribkarbonades, bij voorkeur met bot peper en zout, versgemalen optioneel: mosterd 4 plakken pittige kaas 4 plakken achterham boter 4x Smult[...]
Bron: smulweb.nlAfgelopen vrijdag was ik voor de 1e keer uitgenodigd op de Delhaize Foodshow in Brussels Kart. Geen idee wat ik me daarbij moest voorstellen... Het aantal[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be25 jaar terug in de tijd! Bij het eten van het recept van de dhal met rijst en salade van vandaag, werd ik ineens 25 jaar terug in de tijd geworpen! In[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlTypisch Amerikaans langzaam gegaarde varkensschouder met een lekkere barbecue saus. Varkensschouder is nauwelijks gebruikt stuk varkensvlees, terwijl het een[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlMet behulp van Chili ben ik een groot deel van mijn tweede jaar in Amsterdam doorgekomen. Het is voor mij een zomers-winter gerecht. Ik woonde toen in een[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlNa een eerste turbulent jaar in Amsterdam te hebben overleefd moest ik om diverse redenen verhuizen. Op wonderbaarlijke wijze werd mijn nieuwe huis de kelder[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlDit jaar was het echt wel geen traditionele kerst in Casa Latti. Op 22 november waren de echtgenoot en ik uitgenodigd op de Delhaize Foodshow. Daar stelden de[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beDit jaar was het echt wel geen traditionele kerst in Casa Latti. Op 22 november waren de echtgenoot en ik uitgenodigd op de Delhaize Foodshow. Daar stelden de[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beWat later dan de bedoeling wegens persoonlijke omstandigheden, maar dan toch nu eindelijk de review van Dan Toombs “The Curry Guy Easy” uitgegeven[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comHet stond al vanaf 2015 op mijn bucketlist en nu eindelijk, dankzij de Nationale week zonder vlees, is het er eindelijk van gekomen, hoewel ik helemaal niet[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl500 g mager vlees (in het oorspronkelijke recept wordt voor de helft ossenhaas en voor de helft varkensfricandeau gebruikt - kies bij voorkeur ook voor half[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Gekookte spek 1 l groentebouillon 1 tl vijfkruidenpoeder 500 g buikspek Peperpasta 1 teentje knoflook 1 sjalot 1 el sechuan peperkorrels 2[...]
Bron: smulweb.nl500 g mager vlees (in het oorspronkelijke recept wordt voor de helft ossenhaas en voor de helft varkensfricandeau gebruikt - kies bij voorkeur ook voor half[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 deel vet vlees (b.v. speklap met zwoerd), bij voorkeur gegaard (dit bindt en gaart de paté) 1 deel mager vlees 1 deel lever (kip,[...]
Bron: smulweb.nl