Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 58 recepten
gegeten op 3 juni varkenshaas is zelf al zo lekker, dat heeft niet meer nodig dan een romig sausje om er een feestje van te maken. voor 2 personen: 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comZo lekker, en zo makkelijk! Per persoon 2 kleine (dunne) stronkjes witlof, 50 gram blauwe kaas (dunne plakken), olijfolie, peper, zeezo ut Snijd de lof in de[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comLekker, feestelijk, makkelijk Beslag: 150 gram bloem, mespunt zout, 2 eieren, 1 eidooier, 4,5 dl melk 1 kg preiringen, boter of olie, 300 gram zachte[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen lekkere salade uit Delia's vegetarische favorieten. Wij vonden de vinaigrette een beetje tikje zurig (kwam waarschijnlijk door de wijnazijn van AH, die is[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comLekker smulbrood uit One more slice . Ik heb wel minder zout gebruikt in het deeg dan stond aangegeven (1,5 el). Recept om mee te variëren (zie onder het[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen lekker gerecht uit de Good Food van september 1998. Voor 2 personen: 450 gram tomaten, 4 eieren, 25 gram bloem, 200 ml crème fraiche, 2 el melk, handvol[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com100 gr. rozijnen, 150 gr. peultjes, 1 blik kidneybonen, 1 blik maïs, ½ krop ijsbergsla, 150 gr. geraspte oude Goudse kaas, 1 sjalotje, 1/8 liter[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen klassieker, met een kleine twist tomatensaus: 4 el olijfolie, 1 kleine rode ui, 2 teentjes knoflook, 800 gram gezeefde tomaten, 1 el balsamico-azijn, 1 tl[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comOok dit komt uit De complete keuken van Frankrijk voor 2 personen: 1 kleine aubergine (in de lengte gehalveerd), 1 ronde courgette (gehalveerd), 2 tomaten, 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen heel smakelijke hartige taart uit Plenty van Ottolenghi. voor 3 personen als hoofdgerecht 5 plakjes bladerdeeg, 3 middelgrote bollen knoflook, 1 eetlepel[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comZelfgemaakte pasta met zelfgemaakte pesto, veel lekkerder kan bijna niet! Er stond een pot basilicum op de vensterbank die vorige week nogal van de warmte[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comGebruik een bodem naar keuze (bladerdeeg, korstdeeg of zelfgemaakt zanddeeg). Vulling: 3 eieren, 200 ml slagroom, beetje peper en zout naar smaak, 200 gram[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comDit is al jaren een favoriet om te maken (en te eten). Ze zagen er deze keer zo goed uit, dat ik maar weer eens laat zien hoe je ze maakt. Ik had nu ipv 2[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen deeg uit het boek van Richard Bertinet. In het begin is het heel erg nat deeg, maar als je doorgaat met kneden, en vooral geen meel toevoegt wordt het[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com