Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
Waarom eigenlijk vasthouden aan een klassiek menu? Vegetarisch eten leent zich veel beter dan menu’s met vleesgerechten om meerdere kleine gangen te[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet was de derde keer dat ik mee deed aan het Foodblogevent en nu mag ik het zelf organiseren. Vorige maand was Femke van het blog "Smaakmaakster" de host en[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comHoi allemaal! Afgelopen week ben ik op vakantie geweest naar Italië en ik wil jullie nog graag vertellen hoe het was. Be prepared voor een lange blogpost![...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlIngrediënten 8 champignons (bakje 250 g) 4 braadworsten 1 ciabatta (brood) 16 plakjes pancetta (Italiaans spek, pakje a 90 g) 1 tl gedroogde rozemarijn 3[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zakje verse rozemarijn (15 g) 2 tenen knoflook (fijngesneden) 3 bakjes mascarpone (verse kaas, a 250 g) 3 bakjes Catalaanse worstjes (a[...]
Bron: ah.nlDe Sigi's trekken elke zomer zuidwaarts richting Italië. Om daar minimaal 3 weken te genieten van (in willekeurige volgorde:) de mensen, het land en het eten.[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlGlamorgan Wellington leek mij wel een geschikte naam. Als vulling gebruikte ik het recept voor de vegetarische Glamorgan sausage , wat een worstje is van[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDe Sigi's trekken elke zomer zuidwaarts richting Italië. Om daar minimaal 3 weken te genieten van (in willekeurige volgorde:) de mensen, het land en het eten.[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlUit het kerstassortiment van lange leve de Lidl had ik nog een pakje vacuum verpakte bresaola liggen. Dat werd weer smullen. Ingrediënten voor 4 pers: 200 gr[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen maaltijd ontstaan uit restjes en toeval? Er is weer een stukje pompoen overgebleven en deze keer ook nog een paar coquilles. Persoonlijk vind ik[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlNormaal zou er vandaag een andere blogpost online komen, maar o my , ik heb gisteren zó lekker gekookt dat het een misdaad zou zijn om het recept niet zo snel[...]
Bron: amuse-rouge.blogspot.beWanneer deze review online komt, zit ik nog onder de zuiderse zon te genieten van het beste wat Italië te bieden heeft. Daarom vond ik het wel toepasselijk om[...]
Bron: amuse-rouge.blogspot.be