Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 34 recepten
200 gram bloem, 1 tl zout, 100 gram boter, 2 el tomatenketchup, 2 el water, 500 gram prei, 2 eieren, 150 gram ham in reepjes, 150 gram geraspte pittige kaas,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comweer een lekkere pasta gemaakt van Jamie. Ik was vergeten tuinbonen te kopen, dus we hebben alleen erwten gebruikt, maar met tuinbonen erdoor zal het denk ik[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comDiepvriesbessen laten ontdooien. Slagroom stijfkloppen, deel van de bessen hierdoor kloppen. 1 eiwit stijfkloppen. door slagroom scheppen. Bessen op toetje[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comSuper lekkere taart uit Delia's vegetarische favorieten. Het is belangrijk de uien in een pan met zware bodem heel lang en langzaam te confijten, dan wordt de[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen lekkere variant op gewone crème brûlée, de kardemom proef je heel subtiel 100 ml melk, 350 ml slagroom , 1/2 tl kardemompoeder, 1 el oranjebloesemwater, 5[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comVoorgerecht uit de Kerst Allerhande. De pate smaakte lekker met de port en de room erdoorheen. Over het suikerlaagje waren de meningen verdeeld. 1 bekertje[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comHeerlijk, maar bijzonder machtig toetje. In ieder geval een dag van te voren maken. Voor 10-12 personen 150 gram fijngemalen digestive koekjes, 50 gram[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comRecept uit Good Food oktober 2006 Lekker dessert, na een dag is de chocoladesmaak er meer ingetrokken. Volgende keer gebruik ik iets meer chocolade. 275 ml[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comGebruik een bodem naar keuze (bladerdeeg, korstdeeg of zelfgemaakt zanddeeg). Vulling: 3 eieren, 200 ml slagroom, beetje peper en zout naar smaak, 200 gram[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comDit is geen crème brûlée zoals hij traditioneel gemaakt wordt, maar het laagje bovenop geeft wel een extra dimensie aan het geheel. Het belangrijkste: het is[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com200 gram Nutella, 1 dl slagroom, 50 gram suiker, 4 eieren De eieren scheiden. De suiker samen met het eigeel licht en romig kloppen. De slagroom stijfkloppen.[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comLekker dessert. De rozijnen het liefst een nacht in de siroop laten wellen, dan worden ze helemaal bol en heerlijk van smaak. 0,7 dl water, 70 gram fijne[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comeen heel smakelijk gerecht uit de Delicious februari 2012 2 el olie, 2 teentjes knoflook (geperst), 1 fijngesneden ui, 200 gram prei in ringen, 1 el bloem,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comVoor 4 personen: 500 gram kleine aardbeien, 4 el poedersuiker, 2,5 dl Griekse yoghurt, 2,5 dl slagroom, 2 el suiker. Schep de aardbeien om met de[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen heel smakelijke hartige taart uit Plenty van Ottolenghi. voor 3 personen als hoofdgerecht 5 plakjes bladerdeeg, 3 middelgrote bollen knoflook, 1 eetlepel[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com100 gr. rozijnen, 150 gr. peultjes, 1 blik kidneybonen, 1 blik maïs, ½ krop ijsbergsla, 150 gr. geraspte oude Goudse kaas, 1 sjalotje, 1/8 liter[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comDeelname blog-event april 2011 Erg makkelijk, maar ook erg lekker. voor 3 personen 250 gram pasta, 1 ui , 2 teentjes knoflook, 400 gram fruits de mer, 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com