Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 49 recepten
Vreselijke foto, goede burger… Ik wilde mijn polarbrod opmaken voor de hamburgers, maar de schemering, haast en kunstlicht nekten de foto. Jammer, ze[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlJudith Leyster Wie kinderen heeft zingt vast wel eens ‘ Altijd is Kortjakje ziek ’. Van dat zielige meisje dat zo jammerlijk het bed moet houden,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHa, mijn favoriete blog van het jaar! Welke recepten bleven onderaan de statistieken hangen? Wat vonden jullie de beroerdste blogs dit jaar? Ik moet zeggen dat[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlSoms sta ik zelf ook peinzend te kijken naar mijn boodschappenwagentje. Flexitariers komen namelijk tot best wel rare combinaties. De salami ligt bovenop de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet spreekt voor zich dat we in dit huishouden niets met pakjes en zakjes doen. Ook is het duidelijk dat ik ril wanneer ik in de buurt kom van het schap met de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlMet een knipoog naar falafel. Hoewel falafel veel steviger is. Deze balletjes doen meer aan kroketten denken: knapperig korstje en een zachte binnenkant. De[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAls afsluiter van het jaar ziet u hier morgen de best bekeken recepten van 2013, maar eerlijk is eerlijk, er waren ook armoedzaaiers bij op dit blog, de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlKleine Chef had een nieuw woord bedacht. Gruffelen. Mogelijk had het boek De Gruffalo er iets mee te maken, maar Google kende het nog niet (tenminste niet als[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHollandse garnalen met whiskeysaus (zelf maken!) Avocado's en geroosterd wit brood, roomboter en sla Crabtaart, koud of warm Gerookte zalm in dunne plakjes Eet[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVoorbereidingstijd: 30 minuten plus 1 uur koelen Bereidingstijd: 10 minuten Voor 2 - 4 personen 500 g visfilet zonder vel (kabeljauw, gewoon die uit de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlRucola is geweldig. We doen er van alles mee. Simpel als sla met een kerstomaatje en mosterdvinaigrette, zeer geschikt. Vanavond weer es een pastaatje[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl12 wraps 150 gram ham naar keuze guacomole cashewnoten rucola (of gemengde sla) 150 gram chorizo 1 bakje kruidenkaas Wrap op groot bord leggen, bestrijken met[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEn nog een lekker dikmakende schotel! Speciaal voor vriendin T. Nodig: 1 stuk brie 1 zakje aardappelschijfjes 1 a 2 uien in stukjes een paar tomaten in stukjes[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk ben een enorme fan van de schrijf -en kookstijl van Sylvia Witteman en heb haar daarom een mailtje gestuurd met de vraag of we een recept van haar mogen[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNu de tijdsdruk van baan, paard verzorgen en andere "ongemakken" tijdelijk verdwenen zijn zit ik de hele dag in de catering! Maak een mengsel van mosterd,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlC&A zijn lang op zoek naar- en het experimenteren geweest om een overheerlijk broodje dat ze vaak aten op de Albert Cuypstraat bij een Turkse bakker te kunnen[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk stond laatst in februari met het eerste lenteweer ’s morgens voor het raam. Dochter Zo stond naast me en keek mee. “Zonnetje… Blauwe[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl