Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
Recept van Sandro! Voor 4 personen: 2 aubergines half blik met blokjes tomaat 2 mozzarellas olijfolie 200gram parmezaanse kaas blaadjes verse basilicum[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngezonden Vega recept door Klaartje! Fallafel - voor drie of vier personen. 1 ui 1 of 2 teentjes knoflook groot blik kikkererwten, goed afgieten 1,5[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAnsjovis is fantastisch. Ansjovis heeft de X-factor. En ansjovis is een zwaar onbegrepen visje… Wanneer je het niet goed gebruikt, is het alleen maar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNu is het wel weer even gezegend met die pompoenen. We begonnen ze te eten in de herfst, maar inmiddels komen ze mijn neus uit… Helaas stond er nog een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNu is het wel weer even gezegend met die pompoenen. We begonnen ze te eten in de herfst, maar inmiddels komen ze mijn neus uit… Helaas stond er nog een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlZe doen in Georgi ë blijkbaar niet aan laffe smaakjes. Waarschijnlijk ook geen slappe mousse en rare schuimpjes, maar wel stevige kost met smaak in[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlKijk, gerechten met een verhaal, zo zie ik ze graag! Wij hebben de tosti, de Fransen hebben hun croque monsieur en de Britten hebben de welsh rarebit ; een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDit recept is zeer los gebaseerd op een YouTube recept dat het een Roemeens volksrecept noemt, en soortgelijke recepten beweren dat het uit Transsylvanië zou[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlbron foto: Saveur Het recept in het kort? Nou, je vermaalt al je restjes kaas, samen met wat witte wijn, roomkaas en een teen knoflook. En dan heb je dus[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlUit de oven? Jawel mensen, het werkt, en laten we wel zijn: je doet het natuurlijk voor het vet. Gefrituurde falafel zijn dan wel lekker, maar vet. En dat kan[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDit was een erg goede combinatie. De stamppot met bloemkool werd goed op smaak gebracht met kerrie, gebakken ui, knoflook en een scheut kokosmelk. Erop kwam[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVroeger had ik het hier op het blog al eens voorzichtig over veganistisch eten. En ik moet er nu wel een beetje lachen, want ik zette er toen nog net geen[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEerst even die dressing, want die zou je zo over het hoofd zien, maar hij is best apart, omdat je er een tomaat voor moet raspen. Dat is dan ook meteen het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlJa, hoe noem je zoiets in het Nederlands? Een borrelschaal dan maar? Hoewel ik dit voor het avondeten op tafel zet. Ik had een tijdje geleden al eens zoiets[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl