Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 70 recepten
Benodigheden: 4 zeer grote aardappels (superbintje) 1 sjalot 300 g mager rundergehakt 2 theelepels fijne tijm zout en peper 2 eetlepel Curry Gewurzsaus 2[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlDe lever van verschillende dieren wordt door mensen geconsumeerd en geldt vaak als een delicatesse. Bekend is vooral de F oie Gras (ganzenlever) en leverpastei[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlBenodigdheden: 2 dl runderbouillon 2 eetlepels olie 1 ui gesnipperd 1 theelepel sambal oelek ½ theelepel knoflookpasta 2 theelepels laos 1 eetlepel goela[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlTartiflette is een aardappelgratin, overbakken met Reblochon kaas. Reblochon kaas komt uit de Franse Haute-Savoie: de Alpenstreek die bij de wielrenners bekend[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlDit is een heerlijk, maar vrij simpel bijgerecht wanneer je een BBQ hebt, maar het is ook heel erg lekker bij een avondje gourmetten of fondue. Ook erg handig[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlMihoen is een dunne, Chinese, noedel, gemaakt van rijstbloem. Het is ook bekend onder de naam bihoen (Mihoen en bihoen zijn beide benamingen uit de Min Nan[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlMet het stoofvlees in de bonus was vandaag de verleiding gewoon te groot om het niet mee te nemen. Maar ik wilde echter wel eens wat anders dan de Franse of[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlBenodigdheden: 1 pak bladspinazie (450 g diepvries), ontdooid 100 gram belegen kaas, geraspt 50 gram Panko broodkruim nootmuskaat gemalen vers gemalen witte[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlOf zoals we het op zijn Hollands zouden zeggen: gewoon een heerlijk Lekkerbekje met zelfgebakken dikke frites. Als je dit gerecht wilt maken voor meerdere[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlFritata lijkt wel een beetje op de Spaanse aardappeltortilla, maar het verschil is dat hier dus al meteen vlees en groente in zit. Heerlijk als lunch of als[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlDe meeste kinderen vinden spruitjes maar vieze dingen. Ze smaken vaak een beetje bitter en daarom willen ze die dus niet eten. Dat vonden mijn kinderen ook[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlDit recept is misschien niet echt origineel Italiaans, want ik heb het zelf bedacht. Ik heb er gewoon alle dingen in gedaan waarvan ik dacht dat ze qua smaak[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlDit is eigenlijk een recept met een soort groente die vooral associaties met de winter oproept, maar waar je in de zomer ook heel erg lekkere salades van kunt[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlJe moet het lamsvlees eerst stoven en daarna bruin bakken, dat is een methode die wel vaker in de Indiase keuken wordt toegepast. Je kunt er lamspoulet of het[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlIngrediënten (4 personen) : 4 biologische kipfilets 1 prei 1 groene paprika 2 sjalotjes 1 bakje champignons 200 ml. kookroom 1/2 bouillonblokje opgelost in 150[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nl