Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Vandaag besloot ik het voor mij nog onbekende kookboek van Annabel Langbein op een willekeurige pagina open te slaan en het daarop getoonde recept te maken.[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comVerleden jaar, om precies te zijn 15 september 2010, schreef ik dat we absoluut terug zouden gaan naar Restaurant As. En we kwamen dus terug met hetzelfde[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comHet is altijd fijn om vrienden te hebben met een tweede huis en we reisden wederom af naar Piëmonte. In deze week werd er bijna elke dag gekookt voor vijf à[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comEr lag nog een ambachtelijke rookworst van Waterlant's Weelde in de koeling en die moest op. Dat moest dus wel een stamppotje worden want ik eet eigenlijk[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comVerleden week heb ik voor mijn doen tamelijk veel pannenkoekvarianten gegeten in Frankrijk. We zaten een weekje ten noordoosten van Reims, zo tegen de Franse[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comVrijdagmiddag togen wij naar Noordwijk aan Zee om een avond en de gehele volgende dag door te brengen in Hotel Zonne . Niet omdat we zo graag de bloemencorso[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comVandaag vroeg RJ zich af of ik me soms verveelde. Aanleiding was de vandaag eerder geposte 'Pluk de dag'. Nu vind ik dit een prachtgedicht en gaat toch ook,[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comVrijdagmiddag togen wij naar Noordwijk aan Zee om een avond en de gehele volgende dag door te brengen in Hotel Zonne . Niet omdat we zo graag de bloemencorso[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comIk citeer: 'Deze nogal ongewone taart uit Italië is heel licht van samenstelling.' Aldus Linda Collister, de maakster van het boekje 'Ik wil chocola!' Bij het[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comEen van de meest sympathieke deelnemers aan 'Wie is de chef?' was toch in week 5, Annemieke. Zij was de echte chefkok, kookte uit de losse pols en oogde[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comIk citeer: 'Deze nogal ongewone taart uit Italië is heel licht van samenstelling.' Aldus Linda Collister, de maakster van het boekje 'Ik wil chocola!' Bij het[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.com