Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
Wat dacht je van 'n verrassende frittata voor bij de Paasdis? Probeer deze heerlijke Iraans-Joodse Tuinbonenkuku uit Jeruzalem , het nieuwste boek van[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comTartes Tatin, ik kan er geen genoeg van krijgen: van de klassieke Tarte Tatin met appel van Cees Holtkamp tot de hartige Verrassende Tatin van Ottolenghi . En[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comFlorence. De stad van de Duomo, de Ponte Vecchio en de David van Michelangelo. En ook absoluut de stad van la dolce vita : een geweldige stad voor elke[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comNigella is back ! Ze gaat op de Italiaanse toer in haar nieuwe tv-programma én boek Nigellissima . Hoewel de titel anders doet vermoeden ziet Nigella er[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comJa!! Vandaag begint de (g)astronomische herfst! Dit is absoluut mijn favoriete culi-seizoen: zoetzure Hollandse appeltjes, sappige peren, dito eendjes ;-),[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comDe echte Ottolenghi-fans is het natuurlijk niet ontgaan: er is een gloednieuw kookboek! Vorige week verscheen het langverwachte Jerusalem .* Yotam Ottolenghi[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comOttolenghi heeft iets met de combinatie aubergine en granaatappel. Naast de bekende aubergines met karnemelksaus die zo mooi op de Noord-Amerikaanse cover van[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comOttolenghi blijft me verrassen en verwennen ! Dit is alweer zo'n briljant recept! En, eigenlijk eet ik bijna nooit pannenkoeken, maar deze heb ik nu al 2 x in[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comKibbeh is een populair gerecht in het Midden-Oosten. Het bestaat uit een 'deegje' van gehakt en bulgur met een vulling van gehakt en ui. Je kunt kibbeh maken[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comHuh, geen appels? Nope! Ottolenghi maakte 'n verrassend lekkere hartige versie van de Franse klassieker. In deze Tarte Tatin gaan gekarameliseerde[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comLavash is een flatbread dat veel wordt gegeten in het Midden-Oosten. Het komt oorspronkelijk uit Armenië en wordt traditioneel gebakken in een kleioven, maar[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comThis stuff is good ;-) Ik ben echt gek op rode ui en dit jammetje is zo lekker! De jam is ideaal voor bij een kaasplankje met bijvoorbeeld geitenkaas en[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comIk had nog nooit eerder brood gemaakt van griesmeel, dus ik was erg benieuwd naar de smaak! De broodjes zijn erg lekker en hebben een brosse buitenkant. En,[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comAan de semi-zongedroogde tomaatjes is duidelijk te zien dat mijn oven voorin een hot spot heeft ;-) Ik ben gek op de combinatie geitenkaas en rode ui. Beide[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comOmdat ik laatst een hele dag bij Jonnie Boer op bezoek was, vond ik het wel zo aardig om hem ook eens bij mij thuis uit te nodigen. Tot mijn grote verbazing[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.com