Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
En toen was daar in 2010 opeens het 400+ pagina's dikke boek van Yvette van Boven : "Home made". Iedereen had het erover en het werd prompt Kookboek van dat[...]
Bron: mangerie.blogspot.comRecept 1 uit Ik kook stoofschotels is er één met rundvlees en uien. Ingrediënten gebruikt: 2el boter (ipv olie), 1,2kg runderlappen, 2 middelgrote uien[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIk ben zeer sterk van mening dat 'we' ons culinair erfgoed moeten koesteren. En aangezien ik op 'n goedogend recept voor Limburgs zoervleis stootte, raakte ik[...]
Bron: mangerie.blogspot.comBastognestoof: dat klinkt als vol kruidig rundvlees met verfijnde kandijsmaak. Me want! Ach, en zulk zomers weer is het nou ook weer niet, dus een winterse[...]
Bron: mangerie.blogspot.comOp de foto zien ze er hartstikke mooi uit, dus staan er sinds langere tijd weer eens aardappelen op het menu. Deze Hasselbackspotatis (Hasselback aardappelen)[...]
Bron: mangerie.blogspot.comZelfs mensen die onlangs geopereerd zijn (moi) zijn met enig door- zettingsvermogen goed in staat een heerlijke pan stoofvlees te ma- ken. Helemaal als er een[...]
Bron: mangerie.blogspot.comHutspot. Hutsepot. What's in a name? Nou, véél, schijnbaar. Plat préferé is weer begonnen en aangezien ik niet elke week met mijn neus in de programmagids[...]
Bron: mangerie.blogspot.comEn om van kaasfondue naar groentebouillon te gaan, is niet zo'n grote truc als het klinkt, hoor. Gewoon het toonbare GFTafval (de stronken bloemkool en[...]
Bron: mangerie.blogspot.comLekkere rundergehaktballetjes in pittigzoete kecapsaus; dát was de bedoeling. Feitelijk wilde ik proberen de ballen van tante Lien na te maken, maar ik had[...]
Bron: mangerie.blogspot.comEen zakje Surinaams zuurgoed, gekocht bij Amar International (Kanaalstraat 60, Utrecht; bekend van de pittige warme bloedworst ) voor €1,50. Volgens de[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIn de categorie koken met alcohol (4 mrt): stoverij. Omdat ik in Gent heb gewoond 3,5 jaar en omdat ik met hart en ziel vind dat goede oude tradities in ere[...]
Bron: mangerie.blogspot.comMet recht biet jes , want deze kleine rode knolletjes van de Bioplanet zijn écht mini! Perfect eigenlijk om te poffen in de oven, met schil en al (want geef[...]
Bron: mangerie.blogspot.comNa het Grote Erwtensoep Avontuur (lees: mijn eerste) slingeren restanten vlees, vleesbouillon en nog een halve knolselder met bladgroen in het huis rond.[...]
Bron: mangerie.blogspot.comVenco heeft een nieuw dropje op de markt gebracht en naar goeder trouw komen deze DropTwisters meteen maar in drie verschillen- de varianten: laurierdrop met[...]
Bron: mangerie.blogspot.comGordon Ramsay is een beetje een rare. Maar goed, hetzelfde kan gezegd worden over Jamie (Oliver), of over Ramon (Beuk). Op zich is dat natuurlijk nog tot daar[...]
Bron: mangerie.blogspot.com