vispakketjes op de bbq | worteltaart jamie oliver | linzenschotel | vispakketjes bbq | tomatenchutney ah | worteltaart recept jamie oliver | tomatenchutney | bamisoep | ovenschotels recepten ah
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen zonder kurkuma

Gevonden 21 recepten

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

SITES & BLOGS

Asperges met zalm

voor 4 personen Het gerecht is geen soep en ook geen ragout. Het zit er tussenin. Vooral in Belgie zijn dergelijke romige gerechten bijzonder geliefd. Neem[...]

Bron: smulweb.nl
Zeewolfspies met salie

voor 4 personen 600 g zeewolffilet 1 rode paprika 4 roma tomaten 20 blaadjes verse salie (of 1 eetlepel gedroogde) evt. peper Hulpmiddelen 4 lange BBQ-spiezen[...]

Bron: smulweb.nl

Noordzeevis-fondue op Mongoolse wijze

voor 4 personen 200 gr zeewolffilet - 200 gr zalmfilet - 200 gr rode poonfilets - 200 gr Sint-Jacobsschelpen - 200 gr schelvisfilets - 200 gr Oostendse[...]

Bron: smulweb.nl
Curry met zeewolf en reuzengarnalen

voor 4 personen 1 el zonnebloem olie 1 ui in ringen 2 el milde currypasta 1,5 courgettes 1 struik paksoi, stengel en blad in repen 600 ml kokosmelk 300 gram[...]

Bron: smulweb.nl
Cataplana

voor 4 personen 400 gr stevige witvis (zeeduivel of zeewolf) in stukken 20 mosselen 12 garnalen met kop en schaal 20 kokkels 1 ui in ringen 1 groene paprika[...]

Bron: smulweb.nl
Cataplana

voor 4 personen 400 gr stevige witvis (zeeduivel of zeewolf) in stukken 20 mosselen 12 garnalen met kop en schaal 20 kokkels 1 ui in ringen 1 groene paprika[...]

Bron: smulweb.nl
Mega\

voor 10 personen 500 g zeewolffilet 500 g zeeduivelfilet 10 Sint-Jakobsnootjes 10 sneetjes gerookt spek 10 tongscharfiletjes 10 filetjes van kleine zeebarbeel[...]

Bron: smulweb.nl
Javaanse Visspiesjes

voor 4 personen Barbecuegerecht voor 4 personen bereidingstijd: 20 tot 35 minuten 153 kcal / 641 kj p.p. 300 g zeewolf 100 g gekookte mosselen 1 theelepel[...]

Bron: smulweb.nl
Brochettes van zeewolf met salie en chorizo

voor 4 personen 600 g zeewolffilet * 10 dunne plakjes chorizo * 20 blaadjes verse salie * zout * olijfolie Voorbereiding Snijd de zeewolffilet in 24 stukjes.[...]

Bron: smulweb.nl
Vispannetje met tomaat

voor 2 personen 200 g filet van vaste vis (zalm, zeewolf, zeeduivel, wijting), 6 scampis (diepvries), 2 sjalotjes, knoflook, middelgroot blik tomatenblokjes,[...]

Bron: smulweb.nl
Discololly van vis

voor 4 personen 100 gram heilbot of zeeduivel of zeewolf in 4 gelijke blokjes. Japanse mayonaise met wasabi of 100 ml mayonaise vermengt met 1/4 tl[...]

Bron: smulweb.nl
Mediterraan vispannetje

voor 4 personen 2 eetlepels olijfolie; 1 pak Italiaanse roerbakgroentemix (400 g); 1 pak tomatenblokjes (met knoflook, 390 g); 500 g zeewolffilet, in grove[...]

Bron: smulweb.nl
Japan: FONDUE MET DIPGROENTEN

voor 4 personen 1 l groentebouillon (tablet) 1 tl suiker 1 el droge witte wijn DIPSAUS ? dl citroensap ? dl Japanse sojasaus 75 g daikonwortel, geraspt 2[...]

Bron: smulweb.nl
Noordzeevis-fondue op Mongoolse wijze

voor 4 personen 200 gr zeewolffilet - 200 gr zalmfilet - 200 gr rode poonfilets - 200 gr Sint-Jacobsschelpen - 200 gr schelvisfilets - 200 gr Oostendse[...]

Bron: smulweb.nl
Grollpotje uit de zee

voor 4 personen 200 g zeewolffilet 200 g Atlantische zalmfilet 200 g rode-poonfilet 200 g schelvisfilet 200 g gepelde Noordzeegarnalen 8 sint jakobsnoten 8[...]

Bron: smulweb.nl
Goddelijke seafood-curry

voor 4 personen VOOR DE BOEMBOE (ca 0,5 liter): 100 gram knoflook 75 gram sjalot 25 gram kemirienoten 20 gram verse koenjit = geelwortel 10 gram verse[...]

Bron: smulweb.nl
Japan: FONDUE MET DIPGROENTEN

voor 4 personen 1 l groentebouillon (tablet) 1 tl suiker 1 el droge witte wijn DIPSAUS ? dl citroensap ? dl Japanse sojasaus 75 g daikonwortel, geraspt 2[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy