Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 36 recepten
voor 4 personen * 4 eetl olijfolie, * 2 grote uien in schijven van 3 mm, * 4 knoflooktenen,zeer fijngehakt, * 1 aubergine[450 g],in plakken van 5 mm, * 2 zure[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 g runderstoofvlees, in blokjes 150 g doorregen rookspek, in blokjes 1 winterwortel 2 uien 50 g braadboter zout en versgemalen peper 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 + 1 el olijfolie 350 g rundergehakt 2 uien, in ringen 3 stronken selderij, in schuine stukken 150 g wortel, in schuine stukken 3 teentjes[...]
Bron: smulweb.nlEigenlijk ben ik helemaal geen 'soepmens' , maar toch heb ik de afgelopen weken al drie keer soep gemaakt..... Het begon met de Pompoensoep , vorige week de[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 4 personen 500 g varkenslappen of lamsvlees, 500 g riblappen, 500 g roma tomaten (of een andere stevige aromatische tomaat), 250 g uien, 2 teentjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 4 eetl olijfolie, * 2 grote uien in schijven van 3 mm, * 4 knoflooktenen,zeer fijngehakt, * 1 aubergine[450 g],in plakken van 5 mm, * 2 zure[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de kalfstong: 1,8 kg kalfstong 2 uien 2 selderstengels 1 preiwit 2 grote wortelen 2 teentjes knoflook 1 laurierblaadje 1 takje tijm 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1½ kg wildzwijn (in blokjes), ½ fles witte wijn, 4 el balsamicoazijn, 3 hele knoflooktenen (geplet), 2 rode uien (in zessen[...]
Bron: smulweb.nlGoedemorgen! Vandaag heb ik een verrukkelijke schotel met als hoofdingrediënt de knolselderij. Deze knol die onder de grond groeit en verwant is aan de wortel[...]
Bron: sherydahskooklab.blogspot.nlIngrediënten 100 g boter 500 g lamslappen (in stukken) 2 grote uien (fijngesneden) 2 theelepels gemberpoeder 1 envelopje saffraan 500 g winterpeen[...]
Bron: ah.nlCouscous is en blijft altijd een grote favoriet van mij. Simpel om te maken en je kunt er veel mee variëren. Zo houd ik van couscous met rozijnen, maar ook[...]
Bron: emmatimmerman.blogspot.nlChili concarne, ik was er nooit gek op, maar sinds we het op deze manier eten vind ik het heerlijk. Van huis uit werd het altijd met bruine bonen gemaakt, dit[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlHet is weer maandag en dat betekent weer een 'meatless' maaltijd. Deze keer een gerecht gemaakt in de Tajine, bedacht door Bart Groothof, klasgenoot van Naomi[...]
Bron: threegirlsonekitchen.blogspot.nlRomige tomaten-gehaktsaus Dit is van oorsprong een saus voor bij spaghetti, maar ook heel lekker bij rijst of op een wit of bruin knapperig puntje brood. Ik[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIk ben zo blij met mijn moestuin! Iedere keer als ik naar mijn tuin kijk, besef ik hoe rijk ik ben: 150 m² helemaal voor mezelf, en dat op 5 minuten[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nl