Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 37 recepten
Het is toch nog geen winter! De stoofpot van vandaag doet misschien wat winters aan….. en dat met de mooie dagen die voor ons liggen! Maar we glijden zo[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlNog even voor de nachtvorst, in mijn kruidentuintje wat saliebladeren geoogst en ingevroren. Ik gebruik graag salie in gerechten met bijvoorbeeld peulvruchten,[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlHet duurt even maar dat heb je ook wat, een lekker stoofgerecht! Aangezien ik net een braadpan van sinterklaas heb gekregen (bedankt Sinterklaas!) was ik[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlHeerlijk gevulde paprika uit de oven. Gemaakt met mijn favoriete koolhydraat bron; quinoa! Het is een vegetarisch recept, maar je kunt er natuurlijk ook kip of[...]
Bron: fitfoodhealth.blogspot.nlDeze Coq au Vin is van Lorraine Pascale en overheerlijk. Makkelijk te maken met veel herfstige smaken. Hij komt zeker vaker voor in het menu hier. Coq au Vin 8[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlHet is half twee 's nachts, een mooie tijd om een receptje te tikken! Ja, waar een rustige nachtdienst al wel niet goed voor is. Althans, een rustig begin. Ik[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlPaella wordt op diverse manieren bereid. Je hebt uiteraard ook van die kant en klare maaltijdpakketten te koop. Maar wat smaakt er veel lekkerder dan[...]
Bron: mamakeuze.blogspot.nlAls ik dit gerecht kook, dan maak ik mijn man altijd heel erg blij. Maar ook mijn dochter die eigenlijk niet van rijstgerechten houdt, smult van dit recept.[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlKerrieschotel van Chan's massala We hadden groenten en vlees over, van de fondue van afgelopen zaterdag. Daar heb ik zondag een kerrieschotel van gemaakt. Die[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngrediënten Porties: 4 4 wortels, in grote stukken gesneden 2 uien, in vieren gesneden 4 aardappels, in grote stukken gesneden 4 ontvelde kippendijen,[...]
Bron: allrecipes.nlSlim koken voor een groot gezelschap Stoofschotels met vlees kunnen makkelijk één of twee dagen vooraf worden gemaakt. De volgende dag smaakt het zelfs beter![...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlZomerse ovenschotel Enorme wolken bewegen in een snel tempo langs mijn raam. De schapen op de dijk achter onze tuin kunnen even rustig grazen tot een nieuwe[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDe vriezer leeg eten…. Mijn vriezer is afgestampt vol! Grote bakken mastersauce/Lo Shui , desembroden , speltmuffins , zelfgemaakte rode kool, biologisch[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlBiologische riblappen In de herfst en winter maak ik regelmatig een stoofpot met vlees of groenten. Als stoofvlees koop ik biologische riblappen van de Jumbo.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlEven iets waarover op Amerikaanse blogs erg lyrisch wordt gedaan. “Cauliflower Sauce”. Zoek maar op, google het maar. Sexy klinkt het niet, maar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen - 1 stuk bosui (of een half uitje + een prei) - Een bakje taugé à 100 gram - Een wortel à 100 gram - Spitskool à[...]
Bron: smulweb.nlEen super makkelijk en snel gerecht van Jamie Oliver! Dit recept komt uit zijn 30-minutes kookboek en is ook echt binnen 30 minuten te maken. De curry is net[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nl