Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 44 recepten
De Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comIngrediënten Porties : 6 1 kleine ui, fijngehakt 2 stengels bleekselderij, gesneden 1 wortel, in blokjes gesneden 50 gr boter 1 1/2 el bloem 1 1/2 tl[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 el olijfolie, extra vergine 350 g mager lamsvlees zonder botten, in blokjes van 2 cm gesneden 1 ui, fijngesneden 2 worteltjes,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 50 gr boter 1 kg stoofvlees, in lange repen gesneden zout en peper naar smaak 2 uien, in stukjes gesneden 1 theelepel gemalen[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 kg rundvlees (licht doorregen) 2 pastinaken 3 rode uien 4 stengels bleekselderij 4 a 5 grote wortels 5 aardappels, geschild[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 300 gram bloem 1/2 theelepel zeezout 1/4 theelepel kaneelpoeder 1/4 theelepel nootmuskaatpoeder 100 gram plantaardig bakvet[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 60 gram boter 1 kleine ui, gesnipperd 3 selderij ribben, in stukjes gesneden 3 wortelen, fijngesneden 100 gram bevroren erwten 3[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen DEEG: 0,5 kg margarine, 1 kg bloem, 1/4 lt. water, 1/2 el aromat KIPVULLING: 500 g gekookte stukjes kipfilet, zonnebloemolie, 1 tl/el[...]
Bron: smulweb.nlKip (Dit mag een hele kip zijn in stukken, maar bijvoorbeeld enkel kippenpoten en vleugels mag ook. Liever niet alleen kipfilet. Uiteindelijk geven ook[...]
Bron: smulweb.nlDe coq au vin die ik laatst bij vrienden at, was zo lekker dat ik een week later besloot het nogmaals te eten. Nu zijn er zoveel recepten dat ik haast door de[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comHeel lang geleden - toen ik nog jong, knap, onervaren en onbedorven was - volgde ik een cursus "fijne keuken". Het was vlak nadat ik het ouderlijk huis had[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comIn de haute cuisine van tegenwoordig komt het niet vaak meer voor dat men de naam van een persoon, stad, streek of land aan een gerecht verbindt. De huidige[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com500 g runderriblap (kan ook van poulet, hacheevlees, runderezel, staartstuk, enz) 2 el. gesmolten varkensvet 40g gezouten vet spek 1 kleine rode biet ½[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen DEEG: 0,5 kg margarine, 1 kg bloem, 1/4 lt. water, 1/2 el aromat KIPVULLING: 500 g gekookte stukjes kipfilet, zonnebloemolie, 1 tl/el[...]
Bron: smulweb.nl