Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
De Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comvoor 4 personen 1 grote aubergine 2 kleine courgettes 3 vleestomaten 2 kleine winterwortels ½ bakje kastanje champignons 2 teentjes knoflook fijngehakt[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 hele kip in stukken 50 g spekreepjes 1,5 dl droge witte wijn 250 g blokjes tomaat (blik) 250 g wortelen, in blokjes 250 g paprika (diverse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 grote of 8 kleine kipkarbonades boter om te bestrijken zout en versgemalen peper 1/2 glas witte wijn voor de vulling: 50 g zongedroogde[...]
Bron: smulweb.nlIn de haute cuisine van tegenwoordig komt het niet vaak meer voor dat men de naam van een persoon, stad, streek of land aan een gerecht verbindt. De huidige[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comHet AVG'tje, hoeksteen van de Nederlandse Keuken; Aardappels, Vlees en Groenten. Dikke is er groot mee geworden. 'Wat eten we vandaag ?', werd vroeger steevast[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlDe herfst is begonnen, het wordt wat kouder en eerder donker 's avonds. Na een warme zomer met veel salades, pasta en andere lichte gerechten is het nu tijd[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frIngrediënten ½ ciabattabrood 2 kg mosselen 100 ml witte wijn 2 kleine uien (fijngesnipperd) 4 teentjes knoflook (fijngehakt) 1 laurierblad 1 citroen[...]
Bron: ah.nlMijn zus vroeg een tijdje geleden om wat recepten die ze makkelijk kon maken als ze uit haar werk kwam. Ze wilde haar eetpatroon wat gaan veranderen en meer[...]
Bron: geweldig-gezond.blogspot.nlIngrediënten Porties : 6 1 takje verse rozemarijn, bladeren verwijderd en gehakt 1 citroen, uitgeperst 2 theelepels boter 2 eetlepels geperste knoflook 2[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 volledige kip in stukken 50 g spekreepjes 1,5 dl droge witte wijn 250 g gehakte tomaat 250 g wortelen, in blokjes 250 g paprika mix, in[...]
Bron: smulweb.nl3 kreeften a 500 g Court bouillon 1? kg visgraten (van de tarbot) 2? l water ? l droge witte wijn bouquet & kruiden (wortel, ui, preiwit, selderijblad,[...]
Bron: smulweb.nlVoor rundvlees en wild 3 dl rode wijn, 1 eetlepel rode wijnazijn, 1/2 eetlepel olie, 1 sjalotje in vieren, 1 theelepel peperkorrels, een stukje wortel in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Met tomaten: Verhit in gewone pan 20gr. boter en 30 gr blokjes doorregen spek. Fruit er 100gr uiringen in. verdeel dit over de pannetjes, leg[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 volledige kip in stukken 50 g spekreepjes 1,5 dl droge witte wijn 250 g gehakte tomaat 250 g wortelen, in blokjes 250 g paprika mix, in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 volledige kip in stukken 50 g spekreepjes 1,5 dl droge witte wijn 250 g gehakte tomaat 250 g wortelen, in blokjes 250 g paprika mix, in[...]
Bron: smulweb.nl