Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 58 recepten
Ingrediënten 45 g amandelschaafsel (zakje) 450 g aardappelkroketjes (diepvries) 1 kg spruitjes (zak à 500 g) 450 g varkenshaasjes 3 el vloeibare[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 1 kilo runderriblappen of sucadelappen 8 grote uien (in halve ringen gesneden) 125 g grote verse champignons (in plakjes) 100 g roomboter 2 el[...]
Bron: smulweb.nlWat een fantastisch idee van de Italianen om boontjes door de groenten te doen, het maakt aardappelen volstrekt overbodig. Ik had er een complete maaltijd aan.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet AVG'tje, hoeksteen van de Nederlandse Keuken; Aardappels, Vlees en Groenten. Dikke is er groot mee geworden. 'Wat eten we vandaag ?', werd vroeger steevast[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIk weet het, de vorst is er natuurlijk nog niet over heen geweest (geef mij nog maar wat van die mooie nazomerdagen) en misschien is het nog een beetje vroeg[...]
Bron: oerspronkelijk.blogspot.nlDeze maand mocht ik voor de foodblogswap koken van manzjare.nl . Iets waar ik meteen enthousiast van werd want ik volg deze blog al een tijdje. Wat nog[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.comvoor 4 personen 800 gr doorregen runderriblappen 4 grote uien 2 teentjes knoflook 1 liter runderbouillon (warm!) Zeezout Vers gemalen zwarte peper 1 ½[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gr doorregen sukadelappen 150 gr gerookte spekblokjes 4 grote uien (halve ringen) 2 teentjes knoflook 2 winterwortels 1 bouillonblokje[...]
Bron: smulweb.nlIn de haute cuisine van tegenwoordig komt het niet vaak meer voor dat men de naam van een persoon, stad, streek of land aan een gerecht verbindt. De huidige[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIngrediënten 3 varkenshaasjes ((a ca. 200 g), op kamertemperatuur) 3 eetlepels olijfolie 2 teentjes knoflook (gesnipperd) 400 g paddestoelenmelange (in[...]
Bron: ah.nlIk had er eigenlijk nog nooit van gehoord, varkenswangen. Gisteren was ik even bij de slager voor wat fricandeau voor de vitello tonnato en hij gaf mij een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEen van mijn favoriete kookboeken is The Dutchman's Kitchen van foodwriter Dirk-Jan Zonneveld. Het idee voor dit boek ontstond toen hij 7 jaar in New York[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 2 personen 1/2 rode paprika 100 gram taugé 400 gram kleine spruitjes zout 1 kleine ui 2 teentjes knoflook 1 eetlepel olie mespunt koenjit,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 900g spruitjes, schoongemaakt 20g boter 4 tl zonnebloemolie 150g spek of kant en klare spek reepsjes (of back bacon, snijd ze in korte dikke[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 g runderriblappen 3 grote uien 50 g braadboter 2 theel. bruine basterdsuiker 1 eetl. bloem 4 dl vleesbouillon, uit een pot of van een[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetlepel zout 450 gr spruitjes, schoongemaakt en in de lengte gehalveerd 2 eetlepels olijfolie 1 snufje zeezout en versgemalen[...]
Bron: allrecipes.nlDe Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comIngrediënten 4 aardappelgratins (met emmentaler (doos 400 g)) 150 g boter (op kamertemperatuur) 4 entrecotes (op kamertemperatuur) 3 eieren (gesplitst) 1[...]
Bron: ah.nl