Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 30 recepten
voor 4 personen Bami Goreng 5 a 6 nestjes (fijne)Mie 1/2 Kipfilet 1 Speklap 1 stukje Gember 6 teentjes Knoflook 1 verse Rode Peper 4 stengels Bleekselderij 1[...]
Bron: smulweb.nlNa lange en kortere logeerpartijen bij (schoon)familie moeten we weer terug in ons ritme komen. Gelukkig was de diepvries al weer wat aangevuld. Voor de[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beKok Robin van de onvolprezen site Aziatische ingrediënten schrijft: 'Een klassieker uit de Koreaanse keuken, erg populair bij westerlingen en ik snap wel[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVorige week benaderde Fleur van Mizflurry mij om als duobloggers een kerstmenu voor kinderen samen te stellen. Topidee natuurlijk! Daarom vandaag een blogje[...]
Bron: inaflowaroundtheworld.blogspot.comKort geleden vertelde een collega over een recept voor börek van loempiavellen. Hmm, dat moet ik eens gaan proberen! Ik vond een mooi recept op het blog van[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlMijn zus vroeg een tijdje geleden om wat recepten die ze makkelijk kon maken als ze uit haar werk kwam. Ze wilde haar eetpatroon wat gaan veranderen en meer[...]
Bron: geweldig-gezond.blogspot.nlHet blijft vreemd dat zo’n typisch Indiaas recept als Vindaloo toch echt Portugese wortels heeft. Het gerecht komt uit Goa, wat vroeger een Portugese[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDoro Wat met Injera 250 gr. Zelfrijzend bakmeel 60 gr. Volkoren bloem 1/4 Theelepel bakpoeder Sodawater 25 gr. Boter 1/2 Ui 1 Teentje knoflook, fijngesneden[...]
Bron: tatzeltje.blogspot.nlIngrediënten 10 vellen filodeeg (diepvries) 160 g kipfilet 1 teen knoflook 1 cm verse gemberwortel 2 el Japanse sojasaus 1 winterpeen 2 eieren 50 g[...]
Bron: ah.nlDe Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comWat een héérlijke kookles! Vorige week was ik uitgenodigd in de kookstudio van Mmmmh! in Brussel. De organisator was Florette , je weet wel, die producent van[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVan oorsprong is het een Chinees-Indisch gerecht. Foe yong is het eigerecht. Wanneer je krab toevoegt noem je het Foe yong hai. Met kip heet het Foe yong kai[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlVOOR LOEMPIA VELLEN: 200 g bloem 50 g maïzena 1 ei 1 mespunt zout 400 ml water olie om in te bakken BEREIDING VAN LOEMPIA VELLEN: 1. Zeef de bloem en[...]
Bron: smulweb.nlIn de haute cuisine van tegenwoordig komt het niet vaak meer voor dat men de naam van een persoon, stad, streek of land aan een gerecht verbindt. De huidige[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIn mijn vorige bericht vertelde ik over mijn plannen voor 2012 en daarna was het 10 dagen stil. Stil op mijn weblog ja, maar niet in mijn keuken. In het kader[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com2 kg kruimige aardappelen 1 kg runderriblappen 3 grote goudreinetten 4 grote augurken 1 grote ui 1 veldsla 200 g doperwten (conserven) 1 pot mayonaise[...]
Bron: smulweb.nlIn mijn vorige bericht vertelde ik over mijn plannen voor 2012 en daarna was het 10 dagen stil. Stil op mijn weblog ja, maar niet in mijn keuken. In het kader[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com