Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 70 recepten
Ingrediënten Porties : 4 350 ml water 250 gr (ong. 2 pakjes van elk 125 gr) instant ramen noedels met rundvleessmaak 120 ml runderbouillon 2 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 eetlepels olijfolie 2 ribstukken van het lam (7 ribben), getrimd en vet bewaard zout en peper naar smaak 4 teentjes knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 el olijfolie, extra vergine 1 stengel prei, het witte deel alleen, in dunne ringetjes gesneden 1 kleine ui, fijngesneden ½[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 el olijfolie, extra vergine 500 g magere lamsfilets van de nek, zonder vet en in plakjes gesneden 250 g sjalotjes, gehalveerd[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 2 eetl. olijfolie 3 preien, alleen het witte en lichtgroene gedeelte, kleingesneden en afgespoeld 2 stengels bleekselderij,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1 rode paprika, in stukjes 1 eetlepel Provençaalse kruiden 100 gr tomatenpuree 1 kg suddervlees (rund), in blokjes 1 kg tomaten,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 1 biefstuk 1 varkensfilet 1-2 Chorizo-worstjes 1 ui 1/2 rode paprika 1/2 gele of groene paprika pot Piri piri saus 1 teentje[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 10 1 kg polenta zout 500 ml melk olijfolie 6 uien, gesneden 4 teentjes knoflook, geplet 3 wortels, gesneden 1 selderij stengel,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 2 kleine courgettes 2 rode paprika's 100 gram pareluitjes 250 gram doperwtjes in de dop 1 kropsla 100 gram champignons 4 vleestomaten[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 grote aubergine 2 kleine courgettes 3 vleestomaten 2 kleine winterwortels ½ bakje kastanje champignons 2 teentjes knoflook fijngehakt[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 ? 800 g kalkoen (in 4 mooie stukken verdeeld) 60 g spekreepjes 1/2 l rode wijn scheut cognac 1 knoflookteentje 1 sjalotje, fijngesnipperd[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kg hamlappen, in blokjes gesneden (dit kan ook met schouderlappen, maar dan de vet spek weglaten) vet spek, in plakjes zo groot als hamlap[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 g ricotta, 2 eetlepels slagroom, 1 eetlepel tijm, 4 eetlepels olijfolie extra vierge, 3 sjalotten gesnipperd, 1 eetlepel rode-wijnazijn, 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 rode parikas, sap van 1/2 citroen, 100 ml geurige olijfolie, 1 sjalotje heel fijn gesnipperd, 1 blik artisjokharten uitgelekt, 8 plakjes[...]
Bron: smulweb.nlVind je ze niet mooi? Geweldig wat een variatie aan kleuren en vorm en dan zijn het 'maar' gewoon peulvruchten. Deze komen uit een zakje met peulvruchtenmix[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comIn de haute cuisine van tegenwoordig komt het niet vaak meer voor dat men de naam van een persoon, stad, streek of land aan een gerecht verbindt. De huidige[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com