Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 10 recepten
Het wordt al weer wat kouder en ik heb maar weer eens erwtensoep gemaakt. Volgens mij kan bijna iedereen in Nederland wel erwtensoep maken, maar deze wijkt[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comvoor 4 personen 750 gr doorregen sukadelappen 150 gr gerookte spekblokjes 4 grote uien (halve ringen) 2 teentjes knoflook 2 winterwortels 1 bouillonblokje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen De tomatensaus: 200 g gezouten spek (1 dikke snee) 3 uien 2 teentjes look 4 stengels selders 1 dikke wortel 800 g gepelde tomaten (in blik)[...]
Bron: smulweb.nlWat een héérlijke kookles! Vorige week was ik uitgenodigd in de kookstudio van Mmmmh! in Brussel. De organisator was Florette , je weet wel, die producent van[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDeel 2 dit keer, garen in de fleecedeken of hooikist. Bouillon trekken in de fleecedeken. Voor kippenbouillon plaatste ik al eerder een recept, dat gaar ik[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nlIngrediënten Porties : 10 900 g botten (van rund-, kalfs- of lamsvlees), fijngesneden 2 takjes verse tijm 3 takjes peterselie 1 groot laurierblad een[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 750 gram stoofvlees (rund of lam), in stukken van plm. 3x3 Bakje vet spek in kleine dobbelsteentjes (of[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 750 gram stoofvlees (rund of lam), in stukken van 3 cm 3 el slaolie 2 teentjes knoflook ca. 1 liter runderbouillon 1 blikje tomatenpuree 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr riblappen, 125gr dobbelsteentjes mager spek, 2 tomaten, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 2 blaadjes laurier, 1/2 winterpeen of wat gewone[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Een lendestuk van 1,2 kg, verdeeld in 4 stukken (diameter 6 cm, lengte 8 a 9 cm) en afzonderlijk opgebonden met keukentouw - 1 kg grof zeezout[...]
Bron: smulweb.nl