Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
In de haute cuisine van tegenwoordig komt het niet vaak meer voor dat men de naam van een persoon, stad, streek of land aan een gerecht verbindt. De huidige[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 8 personen 1 kilo.gambas of diepvries 1 kilo.venus schelpen 1 kilo mosselen 500 gr. kippenborst 3 rode parikas 1 groene paprika 1 rode spaanse peper 8[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 rijpe tomaat 125ml witte wijn 1 (rode)ui, gesnipperd 12-16 mosselen, schoongeboend 125ml olijfolie 1/2 extra (rode)ui, fijn gesnipperd 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 rijpe tomaat 125ml witte wijn 1 (rode)ui, gesnipperd 12-16 mosselen, schoongeboend 125ml olijfolie 1/2 extra (rode)ui, fijn gesnipperd 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 1 kilo.gambas of diepvries 1 kilo.venus schelpen 1 kilo mosselen 500 gr. kippenborst 3 rode parikas 1 groene paprika 1 rode spaanse peper 8[...]
Bron: smulweb.nlPas terug van een aantal weken vakantie in Spanje, ben ik helemaal vol van wat het land aan heerlijk voedsel te bieden heeft. Zoveel smakelijker dan in[...]
Bron: de-appelboom.blogspot.nlHoi allen! Op de blog van Marieke kwam ik de Tag de 50 foodvragen tegen (bedacht door Pauline ) en ik dacht, die vind ik leuk, laat ik ook eens een tag doen![...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlIngrediënten 100 g chorizo (worst) 1 ui 250 g vleestomaten 1 laurierblaadje 100 ml droge witte wijn ½ tl chilipeper (uit molen) 2 kg mosselen 2 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten ½ ciabattabrood 2 kg mosselen 100 ml witte wijn 2 kleine uien (fijngesnipperd) 4 teentjes knoflook (fijngehakt) 1 laurierblad 1 citroen[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 rode uien (in dunne partjes) 2 groene paprika's (in dunne repen) 2 eetlepels olijfolie 100 g chorizoworst (stukje) 1 rode peper (met[...]
Bron: ah.nlEigenlijk zou een mens geen kookboeken meer moeten kopen. Er zijn zoveel kooksites, blogs, YouTube kanalen,... alles is te vinden op het internet. En toch.[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVandaag deel ik met jullie mijn foto´s die ik op mijn tweede dag die ik in Edinburgh heb gemaakt! Mocht je de foto´s van dag 1 hebben gemist, klik[...]
Bron: emmatimmerman.blogspot.nlBij het opstellen van dit kerstmenu zat ik mij af te vragen of er mensen zijn die vis als hoofdgerecht eten met Kerst. Ik denk dat het er niet veel zijn. Wat[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl. Allemaal een pannetje.....en kook of bak wat je zelf wilt eten... Dat is het leuke van gourmetten De tafel gezellig gedekt, Schaaltjes met allerlei soorten[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlIk heb mijn slowcooker al jaren, een Russell & Hobbs met twee vakken van samen ruim 6 liter, die je na gebruik echt niet op je aanrecht laat staan, want[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.com