Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 110 recepten
Dit is een traditioneel recept uit Spaans Catalonië, om precies te zijn uit de plaats Olot in de streek Garrotxa. Dus als u op de kaart Patates d'Olot ziet[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlSophia's familie had een klein gasthuis met restaurant. Nonna Luisa verkocht er haar zelfgestookte kersenlikeur, mama Romilda speelde piano en zus Maria zong.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet recept staat in de laatste AllerHande. Het kreeg in een paar dagen veel positieve recensies, en terecht. Ik vond het erg lekker. Ingrediënten: 1 rode peper[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl'Weet je nog dat je eens bij een hobbykok uit Limburg at, bij hem thuis in Zuid-Frankrijk en die zo'n lekkere uitjessaus had. Het moet een jaar of twintig[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlClementine, mijn zus, bracht een potje ansjoviscrème mee uit Collioure. Collioure is vermaard om zijn ansjovis in pekel en menigeen maakte een omweg naar dit[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlWat doe je met die groene paprika die overblijft als je zo'n zak stoplichtpaprika's koopt? Je wilde alleen de gele, de rode komt wel op, maar die groene? Die[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit recept komt van de blog van mijn zus . Ik vroeg haar niet of het lekker was; ik wilde het eerst zelf ervaren. Begin bijtijds want de spelt moet 3 uur weken[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe vers vleesafdeling van AH XL heeft Maminha vlees uit Brazilië. Je kan het stoven, braden, in de snelkookpan bereiden of bakken. De Nederlandse naam blijkt[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlFeestelijk gerecht en kan van tevoren klaargemaakt worden. Ingrediënten: 600 g varkens- of ossenhaas 50 g Parmigiano Reggiano vlokken 6 plakjes Parmaham 3[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlSnel en makkelijk te maken, deze Mongetes amb lomillo, recept nr 685 uit het boek Corpus del Patrimoni Culinari Català. Dat je het maar weet. En de Catalaanse[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlThaise Kipcurry van Nigel Slater Het recept is oorspronkelijk met eendenpoten, maar met kippenpoten kan het ook, zegt Nigel Slater. Ik zag tot mijn vreugde dat[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlWat een fantastisch idee van de Italianen om boontjes door de groenten te doen, het maakt aardappelen volstrekt overbodig. Ik had er een complete maaltijd aan.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlSappige tonijn uit de oven met tomaat,oregano, knoflook en kappers Meestal staat in de recepten: grill de tonijn om en om als een biefstuk, de binnenkant moet[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlWie ooit in Frankrijk is geweest onder de lijn Avignon kan het niet ontgaan zijn, de pan bagnat, de grote ronde broodjes gezond. Van de moeder, of oma van[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlZo gaat het meestal. Je komt terug van vakantie en je staat enthousiast in de keuken met de potjes aangeschafte kruiden en een kookboek van het land, want je[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlWarme linzen met speklapjes Linzensalade met gegrilde zwaarvis Nou, eigenlijk is het recept van Gordon Ramsay uit ´Gezond met Ramsay´ met[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlKarbonade met zoetzure paprika Gordon Ramsey: 'Het zal je verbazen hoe twee zulke simpele dingen zo goed smaken samen. De zoetzure paprika biedt de volle smaak[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 2 personen 120 minuten marineertijd 1 varkenshaas 1 teentje knoflook (geperst) 250 milliliter rode wijn 4 gedroogde pruimen (in stukjes) 1[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDiana Henry is een van mijn favoriete koks en kookboekenschrijvers. Niet ingewikkeld, wel creatief. Dit recept komt uit haar boek Simpel. Ingrediënten voor 4[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlAanrechtbroodje, niet negatief bedoeld maar je kunt het gewoon niet netjes eten. Ik eet het staand boven de gootsteen, wanneer ik alleen thuis ben.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl