Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 10 recepten
Judith Leyster Wie kinderen heeft zingt vast wel eens ‘ Altijd is Kortjakje ziek ’. Van dat zielige meisje dat zo jammerlijk het bed moet houden,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlKerstmis is niet alleen vlees eten! Dat je met Kerstmis ook lekker vegetarisch (of met vis) kan eten, laat ik zien met de recepten in deze blog! In sommige[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlAubergine is een leuke groente, het is een smaak die naar de zomer doet verlangen. Om aubergine te kweken heb je hitte nodig, dus niet voor niets liggen de[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlVroeger was het een lekkernij, gebakken forel! Tegenwoordig wordt er een beetje op neer gekeken. Toegegeven, de meeste forellen die op ons bord komen behoren[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlBenodigdheden: 4 kilo mosselen (reken namelijk ongeveer 1 kilo per persoon 2 uien 2 laurierblaadjes 2 in ringen gesneden preien peper uit de molen 1 in plakken[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlVitello Tonnato komt oorspronkelijk uit de Noord-Italiaanse regio Piemonte, en daar eten vrijwel alle families het op ferragosto - Maria-Hemelvaart - op 15[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlKerstmis is niet alleen vlees eten! Dat je met Kerstmis ook lekker vegetarisch (of met vis - sommige mensen die vegetarisch eten, nemen soms een stukje vis)[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlBoston Clam Chowder Clam Chowder is niets anders dan een dikke vissoep uit Amerika Iedere regio heeft z`n eigen recept Deze chowder word in de regio van[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlvoor 8 personen Mosselen 2 kg, nederlandse garnalen 1 kilo ongepeld, halve kilo; gamba′s stuk of 6; langoustines stuk of 6; blik doperwten en blikje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 1 fles witte wijn waarvoor ik een goede pinot noir verkies , 2 uien, 3 laurierbladen, 4 takjes tijm, 1 kilo mosselen, 30 gram verse basilicum,[...]
Bron: smulweb.nl