Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 157 recepten
Eigenlijk is het TOTAAL niet slim van mij om zo'n toprecept vandaag op de blog te gooien. Want het zal nooit de statistieken halen. Ah ja, wanneer ik een[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beZondag vandaag en dan mag het wat meer zijn dan patatten, groenten en vlees of vis. Meer zoals mooier, feestelijker, maar daarom niet meer werk of meer[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDit receptje stond al lang op mijn TO DO-lijstje. Al van voor nieuwjaar... Ik had alles al in huis gehaald, maar het kwam er maar niet van. Aangezien ik toch[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beWaaaaaaaaaaw! Echt waar. Veel meer woorden ga ik hier niet aan vuilmaken. Dit is een recept zoals ik ze graag heb: keilekker en supermakkelijk. Hierdoor word[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beWat ben ik toch weg van dit soort recepten die onze chef Jo om de 2 weken uit zijn boekentas schudt. Ze zijn lekker, ze zijn licht en het werk valt reuzegoed[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beCrème de la crème, dit receptje. Dat is het helemaal! Allez, toch voor wie van zeevruchten houdt. Een crème van een gerechtje dus. Figuurlijk. En ook[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beOK. Goedkoop is dit gerecht niet. Je moet een kat een kat durven noemen. Zeebaars, vooral als je voor de wilde kiest (= de beste), is duur. Truffel is dat ook.[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beNa het heerlijke hapje, de suikerspin van ganzenlever met gekonfijte ui en geroosterde sesamzaadjes , waren de verwachtingen hooggespannen voor de rest van de[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHeb je binnenkort visite en wil je graag uitpakken, zonder je uit te sloven? Stop met zoeken. Dit is JOUW recept. Het beantwoordt aan àlle criteria: heel[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bevoor 4 personen 750 gr Kabeljauw filets (vers) 75 gr roomboter 1 grote ui (of rode ui) 75 gr fijn geraspte pittige kaas (oud, gruyère, parmezaan) 5 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen *200 g broccoliroosjes *300 g wortelen, in plakjes gesneden *100 g sjalot *3 cl witte wijn *60 cl visfond *? koffielepel saffraan *16 verse[...]
Bron: smulweb.nlLekkere vismaaltijd van Chefkok Ottolenghi Ingrediënten: 2 el olijfolie 1 ui, gepeld en fijngehakt 2 grote wortels, geschild en in 1 cm dobbelstenen 150 g[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk heb vreselijk veel geluk. Ik woon in Zeeland. En ik ben een enorme liefhebber van alles wat uit de zee komt. Da’s boffen want nergens vind je versere[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comMijn zusje kreeg 's ochtends een wild idee dat ze wel graag tapas wilde eten 's avonds. Dus het boodschappenlijstje werd flink aangevuld met ingrediënten voor[...]
Bron: keukensprookjes.blogspot.nlWij houden beiden er van vis en ook van italiaans, dus deze lasagne maakt dat helemaal goed. De vis varieert per keer. Deze keer was het zalm en kabeljauw.[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlVandaag heb ik een moot zalm gekocht en thuis even een receptje erbij gezocht. Ik had niet alle ingrediënten in huis (met name de gember miste). Maar als je[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlWortelsalade met komijn en knoflook Als we vis eten dan vind ik het altijd moeilijk wat erbij moet. Doperwten, sperziebonen, worteltjes of broccolli meestal[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlIk heb wel vaker viskoekjes gemaakt maar dan heb je afgekoelde aardappelen nodig, voor dit recept is dat niet nodig. Je kunt alles door de warme aardappelen[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlBasissetje kerriesoep Vandaag een verzoeknummer met een lange voorgeschiedenis. Ik wisselde met wat culinair gezinden recepten uit, één van hen maakte weer een[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlIngrediënten Porties: 4 600 gr kabeljauwfilet of pangasiusfilet 2 uien 1 grote rode paprika 1 grote winterwortel 100-150 gr broccolie 6 el oeystersaus[...]
Bron: allrecipes.nlKijk jij ook altijd zo reikhalzend uit naar het nieuwe maatjesseizoen? Ikke wel! Hier hoef ik dan ook niet veel woorden aan vuil te maken: dit voorgerecht ging[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be