Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 24 recepten
Rundersukade 1 ui 2 teentjes knoflook 1 knolselderij 1 wortel 2 el olijfolie 500 ml Madeira 250 ml rode wijn 250 ml krachtige kalfsfond 3 takjes tijm 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Rundersukade 1 ui 2 teentjes knoflook 1 knolselderij 1 wortel 2 el olijfolie 500 ml Madeira 250 ml rode wijn 250 ml krachtige kalfsfond 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 800 gram platte fricandeau (kalf of varken of een varkensfiletrollade) 1 wortel 1 stengel bleekselderij 1 eetlepel witte wijnazijn 1 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen - kalfsmuis of kalfsfricandeau ca.750 gram (van de slager, ongesneden) - 2 worteltjes - 3 aardappelen - 2 stengels bleekselderij - 2[...]
Bron: smulweb.nlWas ik vorige week nog in de hemel bij Amacarons , dan was ik deze week in het paradijs! Hoezo? Amacarons is the place to be voor zoetebekjes, Maasmechelen[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEen dag in het teken van bakken en braden. Ik was het al van plan, want voor mijn verjaardag wil ik een taart en cake bakken voor diegene die een een kopje[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comIngrediënten 350 g macaroni (meergranen) 2 winterwortels 1 citroen 4 eetlepels olijfolie 2 uien 2 teentjes knoflook 1 bakje romaatjes (250 g) 2 blikjes[...]
Bron: ah.nlZowel mosselen als zelfgemaakte mayonaise zijn heel snel klaar. Als je dan ook nog groente in grove stukken meekookt met de mosselen, en de mayonaise afmaakt[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlIngrediënten 900 g kalfsfricandeau (op kamertemperatuur, alleen online te bestellen) kerstspecial 2 el boter 2 el olijfolie 125 ml droge witte wijn 75 ml[...]
Bron: ah.nlVoldoening. Dat is het woord dat bij me opkomt bij dit recept. OK. Het vergt wel wat werk. En tijd. Maar wat een voldoening krijg je wanneer je deze artisanale[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEerst moest ik ervoor naar de groothandel, maar nu hebben ze brood voor tramezzini gelukkig ook bij de gewone supermarkt. Je kunt er reuze leuke sandwiches van[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVitello Tonnato komt oorspronkelijk uit de Noors-Italiaanse regio Piemonte, en daar eten vrijwel alle families het op ferragosto - Maria-Hemelvaart - op 15[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe maan staat in Stier. We komen een beetje tot rust van al het nieuwe dat we zijn gestart. Een goede tijd om je financieën op orde te brengen. Ook een tijd om[...]
Bron: de-appelboom.blogspot.nlDeze blog ben ik ooit begonnen om mijn receptjes te bundelen en makkelijk terug te kunnen vinden. En dat werkt prima voor mij. Maar inmiddels heeft Dikke Sigi[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlMijn grote vriend Ricardo verwent me altijd met allerlei 'goodies' als we weer huiswaarts keren na een verblijf in zijn Borgo. Dit keer zat er een potje[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nl