recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen met laurier

Gevonden 24 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

vegetarisch kookboek uit 1906 600 recepten

De Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]

Bron: bhaktamagazijn.blogspot.com
Kreeftenroomsoep

Ingrediënten Porties : 4 1 kleine gekookte kreeft, circa 400 g 30 g boter 1 grote ui, fijngesneden 1 stengel prei, fijngesneden 1 worteltje, fijngesneden[...]

Bron: allrecipes.nl

Gegratineerde mosselen - ongelofelijk[...]

Ingrediënten Porties : 6 100gram abdijkaas (oude kaas doet het ook prima) 200ml crème fraîche 1tl mosterd 1el fijngehakte verse dragon voor de[...]

Bron: allrecipes.nl
Pasta met langoustines

Ingrediënten Porties : 4 1 kg langoustines scheut olijfolie 1 lepel boter 1 niet te grote ui kwart bol verse knoflook of 2 tenen gedroogd 1 winterpeen 1[...]

Bron: allrecipes.nl
Waterzooi van Noordzeevis (de Vlaamsche Pot)

voor 4 personen - 800 gr. gefileerde zeevis naar keuze bv. kabeljauw, wijting, schol, roggevleugel of botervis. - 4 langoustines, scheermessen, venusschelpen[...]

Bron: smulweb.nl
Gegratineerde mosselen - ongelofelijk delicious

voor 6 personen - 100 gram abdijkaas (vers geraspt, oude kaas doet het ook prima) - 200 ml crème fraîche - 1 tl mosterd - 1 el fijngehakte dragon[...]

Bron: smulweb.nl
Oudhollandse mosselen

voor 2 personen 2 kilogram verse mosselen 1 prei 1/2 winterwortel 6 takjes selderij (blad met steel) 2 laurierblaadjes 2 takjes tijm (elk circa 5 centimeter)[...]

Bron: smulweb.nl
Waterzooi van Noordzeevis (de Vlaamsche Pot)

voor 4 personen - 800 gr. gefileerde zeevis naar keuze bv. kabeljauw, wijting, schol, roggevleugel of botervis. - 4 langoustines, scheermessen, venusschelpen[...]

Bron: smulweb.nl
Gegratineerde mosselen

Ingrediënten Porties: 6 100gram abdijkaas (oude kaas doet het ook prima) 200ml crème fraîche 1tl mosterd 1el fijngehakte verse dragon voor de[...]

Bron: allrecipes.nl
Mosselen met een prei en Parmezaanse kaassaus

In Denemarken ben je omgeven door water. Je rijdt continu over bruggen, veerboten op etcetera. De verwachting is dan dat er ook veel visrestaurantjes rond de[...]

Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl
Basisrecept runderbouillon

Ingrediënten 2 uien 2 kruidnagels 1 stuk schenkel (of 1 bakje soepvlees) 2 teentjes knoflook (ongepeld) 2 winterwortels ((500 g), in grove stukken) 1[...]

Bron: ah.nl
Mosselen met vers bereide bearnaisesaus

Dit is echt een super combinatie: mosselen met bearnaisesaus. Op zoek naar een recept voor deze saus kwam ik al gauw op de site van Jeroen Meus uit. Er zijn[...]

Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl
Eénpersoons mosselpannetjes

In België aten we mosselen en die krijg je dan in schattige éénpersoons-pannetjes. Ze waren er in alle kleuren en toen ik de maandag daarna mosselen in bier[...]

Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nl
Mouclade Charentaise

Mouclade is een apart en verfijnd mosselgerecht met room en witte Pineau de Charentes, je eet het gerecht op z'n best in kleine morsige tentjes waar à midi[...]

Bron: cuisinepratique.blogspot.nl
fish stew with aioli (GF-DF-SF)

I made this lovely fish dish from “scratch”. The aioli makes it velvety and rich with a nice tang of the Dyon mustard. Rewriting the recipe when[...]

Bron: boeddhamumglutenfree.blogspot.com
Vitello Tonnato

Mijn grote vriend Ricardo verwent me altijd met allerlei 'goodies' als we weer huiswaarts keren na een verblijf in zijn Borgo. Dit keer zat er een potje[...]

Bron: dikkesigi.blogspot.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy