Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 24 recepten
De Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 1 kleine gekookte kreeft, circa 400 g 30 g boter 1 grote ui, fijngesneden 1 stengel prei, fijngesneden 1 worteltje, fijngesneden[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 100gram abdijkaas (oude kaas doet het ook prima) 200ml crème fraîche 1tl mosterd 1el fijngehakte verse dragon voor de[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 kg langoustines scheut olijfolie 1 lepel boter 1 niet te grote ui kwart bol verse knoflook of 2 tenen gedroogd 1 winterpeen 1[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen - 800 gr. gefileerde zeevis naar keuze bv. kabeljauw, wijting, schol, roggevleugel of botervis. - 4 langoustines, scheermessen, venusschelpen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen - 100 gram abdijkaas (vers geraspt, oude kaas doet het ook prima) - 200 ml crème fraîche - 1 tl mosterd - 1 el fijngehakte dragon[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 kilogram verse mosselen 1 prei 1/2 winterwortel 6 takjes selderij (blad met steel) 2 laurierblaadjes 2 takjes tijm (elk circa 5 centimeter)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 800 gr. gefileerde zeevis naar keuze bv. kabeljauw, wijting, schol, roggevleugel of botervis. - 4 langoustines, scheermessen, venusschelpen[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 6 100gram abdijkaas (oude kaas doet het ook prima) 200ml crème fraîche 1tl mosterd 1el fijngehakte verse dragon voor de[...]
Bron: allrecipes.nlIn Denemarken ben je omgeven door water. Je rijdt continu over bruggen, veerboten op etcetera. De verwachting is dan dat er ook veel visrestaurantjes rond de[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIngrediënten 2 uien 2 kruidnagels 1 stuk schenkel (of 1 bakje soepvlees) 2 teentjes knoflook (ongepeld) 2 winterwortels ((500 g), in grove stukken) 1[...]
Bron: ah.nlDit is echt een super combinatie: mosselen met bearnaisesaus. Op zoek naar een recept voor deze saus kwam ik al gauw op de site van Jeroen Meus uit. Er zijn[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIn België aten we mosselen en die krijg je dan in schattige éénpersoons-pannetjes. Ze waren er in alle kleuren en toen ik de maandag daarna mosselen in bier[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlMouclade is een apart en verfijnd mosselgerecht met room en witte Pineau de Charentes, je eet het gerecht op z'n best in kleine morsige tentjes waar à midi[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlI made this lovely fish dish from “scratch”. The aioli makes it velvety and rich with a nice tang of the Dyon mustard. Rewriting the recipe when[...]
Bron: boeddhamumglutenfree.blogspot.comMijn grote vriend Ricardo verwent me altijd met allerlei 'goodies' als we weer huiswaarts keren na een verblijf in zijn Borgo. Dit keer zat er een potje[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nl