Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 24 recepten
Met Indisch eten ben ik min of meer groot gebracht, we aten thuis vaak rijst, rijsttafel, nasi goreng, bami, sateh, gado-gado, sajoer, klapper met ketan en[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlvoor 4 personen 500 gram varkensvlees, in reepjes ¼ fijngesneden spitskool 300 gram wortel, in reepjes 1 stronk broccoli, roosjes 150 gram taugé[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Voor de garnalenbouillon: schil en koppen van 12 grote gamba`s 3 el maïsolie 1 ui, gesnipperd groen van 1 prei, in ringen 2 l water 2 cm[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 300 gr kipfilet (in reepjes) 1 rode ui (halve ringen) 1 grote ui (halve ringen) ½ rode peper (zonder zaad) 2 teentjes knoflook[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 500 g gaar koud gespoelde en uitgelekte Chinese eier mie 400 g kipfilet, in dunne plakjes gesneden 200 g middelgroot garnalen VOOR[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 2 10 koolbladeren 2 grote uien 6 grote kastanje champignons arachide-olie 200 gr varkensgehakt zout en peper, naar smaak 2[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 300 gr kipfilet (in reepjes) 1 rode ui (halve ringen) 1 grote ui (halve ringen) ½ rode peper (zonder zaad) 2 teentjes knoflook[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen - 600 gram kipfilet - 400 gram oosterse wokgroenten (prei, wortel, taugé, witte kool) - 300 gram sugar-snaps (of peultjes) - 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen - 600 gram kipfilet - 400 gram oosterse wokgroenten (prei, wortel, taugé, witte kool) - 300 gram sugar-snaps (of peultjes) - 2[...]
Bron: smulweb.nlEr zijn mensen van wie het altijd zomer mag blijven. Daar hoor ik niet bij, ik vind de zomer heerlijk maar als het eind september is, de tuin op zijn einde[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlIngrediënten 2 uien 2 kruidnagels 1 stuk schenkel (of 1 bakje soepvlees) 2 teentjes knoflook (ongepeld) 2 winterwortels ((500 g), in grove stukken) 1[...]
Bron: ah.nlVoor een vol bord met knapperige loempia's moet je even de tijd nemen. Maar dat vergeet je meteen nadat je een knapperig hapje hebt genomen. Ingrediënten:[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlPoeh, wat vliegen de dagen weer voorbij! We hebben heerlijk genoten van het warme weer en buiten gegeten. Met ons kookstel ;) We hebben ook veel bij familie en[...]
Bron: kookstel.blogspot.nlVoor 2 personen 500g snijbonen 1 rode paprika 3 dikke wortelen 3 teentjes look 2 lenteuitjes Zak scampi (±14/p) 1-2dl bouillon(kip of groenten) Oestersaus[...]
Bron: calorietje.blogspot.beEigenlijk had ik nooit veel op met de Japanse keuken, misschien ook wel door mijn Indische afkomst. Bij ons thuis was de Japanner al snel de gebeten hond zal[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlIn mijn nieuwe grote keuken is koken nog leuker. Voldoende werkblad om allerlei potjes, snijplanken, ingrediënten,... te leggen en handig ingerichte kasten,[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.be