Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 34 recepten
De Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 1 kg langoustines scheut olijfolie 1 lepel boter 1 niet te grote ui kwart bol verse knoflook of 2 tenen gedroogd 1 winterpeen 1[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 2 kilo Mosselen 1 Ui (koken mosselen) 1 Laurierblad wat takjes Peterselie wat takjes Selderij 150 gram Pekelspek in blokjes 5 fijngehakte Uien[...]
Bron: smulweb.nlHet was stil op deze plek de afgelopen week. Het leven had weer allerlei hectische verrassingen in petto voor me. Waarna ik me verlept en uitgebloeid even[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 4 personen 750 gr doorregen sukadelappen 150 gr gerookte spekblokjes 4 grote uien (halve ringen) 2 teentjes knoflook 2 winterwortels 1 bouillonblokje[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 kg mosselen 1 prei 1 wortel 4 el platte peterselie 250 ml visbouillon (van tablet) 50 g boter 3 el mayonaise 3 el volle yoghurt 1 teen[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 eetlepel verse peterselie (fijngeknipt) 2 teentjes knoflook (geperst) 1 theelepel citroensap 150 g zachte boter 2 kilo mosselen 3 dunne[...]
Bron: ah.nlZowel mosselen als zelfgemaakte mayonaise zijn heel snel klaar. Als je dan ook nog groente in grove stukken meekookt met de mosselen, en de mayonaise afmaakt[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlIngrediënten 900 g kalfsfricandeau (op kamertemperatuur, alleen online te bestellen) kerstspecial 2 el boter 2 el olijfolie 125 ml droge witte wijn 75 ml[...]
Bron: ah.nlIk vertelde in mijn vorige blogpost al over mijn onvergetelijke avond "Comme chez Badoit". Deze komt vast en zeker in mijn eindejaarslijstje met topmomenten[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVoldoening. Dat is het woord dat bij me opkomt bij dit recept. OK. Het vergt wel wat werk. En tijd. Maar wat een voldoening krijg je wanneer je deze artisanale[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk heb dit jaar gekozen voor een licht kerstmenu. Vaak eet je op dit soort dagen toch al meer dan gewoonlijk. 3 gangen is hier bijvoorbeeld al geen dagelijkse[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlBastilla is een echt Marokkaans feestmaal en wordt traditioneel gevuld met kip of vis. Ik ga vandaag voor een pittige visvulling, niet helemaal volgens het[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlHet was stil op deze plek de afgelopen week. Het leven had weer allerlei hectische verrassingen in petto voor me. Waarna ik me verlept en uitgebloeid even[...]
Bron: eetplezier.blogspot.com