Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 78 recepten
voor 4 personen 600 g kabeljauw, in stukken van 2 cm 1 tl gemalen komijn (djinten) 1 tl gemberpoeder (djahé) 4 el olijfolie 1 ui, gesnipperd 1 rode[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen Vulling: 500 gram visfilet (kabeljauw, koolvis, e.d.); 500 gram Garnalen 250 gram champignons 1 ui 1 groene 1 rode paprika pakje mihoen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de mierikswortelroom halve limoen fijngeraspt 200 ml crème fraiche 2.5 theelepel mierikswortelcrème Voor de vis 4 vellen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen voor het ijs 6 rode paprika`s 45 gram zoetzure gember (Toko) 1 el citroensap 1 tl witte wijnazijn 70 gr glucose 20 gr suiker zout peper uit de[...]
Bron: smulweb.nl4 eetlepels oestersaus 1 eetlepel droge sherry 3 cm verse gember, fijngesneden 2 eetlepels sojasaus 1 eetlepel citroensap 1/4 rode peper, fijngesneden 500 ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 blikje tonijn op olie (à 185 g), uitgelekt 1/2 kleine courgette, in heel kleine blokjes gesneden sap van 1/2 citroen, plus 1/2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 pak filobladerdeeg (diepvries) 1 grote aardappel 1 bakje gambas (200 g) 1 kleine ui 2 teentjes knoflook 1 zakje verse peterselie (30 g) 2[...]
Bron: smulweb.nl20 gepelde gamba`s; 1 pakje filodeegvellen of loempiavellen. Ingredienten voor de chermoula: 3 eetlepels fijngehakte verse koriander; 2 eetlepels fijngehakte[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 4 el sesamzaad (bakje 100 g) 2 x 200 g kabeljauwhaasjes 50 g boter 8 vellen filodeeg ((pak 10 vellen), ontdooid) zet alles op mijn lijst[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 400 g zalmfilet 3 el droge witte wijn 1 laurierblaadje 6 zwarte peperkorrels 30 g boter 2 uien, fijngesneden 200 g champignons,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2½ el olijfolie, extra vergine 8 lente-uitjes, in dunne plakjes gesneden 200 g jonge spinazie, in grove stukken gescheurd 4[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 blik krabbenvlees, circa 170 g, uitgelekt 1 blik waterkastanjes, circa 225 g, uitgelekt en grofgehakt 1 blik maïs, circa 200[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 30 gr gesmolten boter 4 plakjes filodeeg 2 (140 gr) heilbotfilets zout en peper naar smaak 2 theelepels verse dille,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 1 pak filobladerdeeg (diepvries, 225 g) 1 pak Atlantische zalm (diepvries, 300 g) 4 eetlepels verse roomkaas met kruiden (pakje a 125 g) 1[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen Rauwe tonijn Olijfolie Peterselie Koriander Kappertjes Cornichons (kleine augurken) Peper Zout Avocado Citroensap Groene en rode krulsla[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 gram zalmfilet 200 milliliter hete visbouillon 2 vellen filodeeg, ontdooid 50 gram boter, gesmolten 100 gram gerookte zalm (Vismarine), in[...]
Bron: smulweb.nl