Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten Porties: 2 1 eetlepel oestersaus 1 eetlepel zoete chilisaus 1 theelepel rode currypasta 1/2 eetlepel witte wijn 2 kipfilets, in blokjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 2,25 kg verse mosselen, gewassen en schoongemaakt 80 ml vers citroensap 1 blikje (400 gr) kokosmelk 80 ml droge witte wijn 1 1/2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 1/2 liter vis- of kippenbouillon 1 kleine ui, gehalveerd flinke snuf saffraan 3 eetl. olijfolie 2 grote tenen knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 4 el olijfolie 1 fijngehakte ui 2 fijngesneden teentjes knoflook 1 rode peper, fijngesneden 125 gr verse chorizoworst, ontdaan[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 rode paprika's, in vieren gesneden en zonder zaden 225 g rauwe reuzen- of steurgarnalen, gepeld 500 g mosselen in de schelp,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 el extra vergine olijfolie 1 grote ui, grofgesneden flinke snuf saffraandraden 1 rode paprika, zaad verwijderd en grofgesneden[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 16 oesters (nr 2) 16 sint-jakobsschelpen 4 eetlepels paneermeel Voor de saus 50 gr sjalotjes, in ringen 8 sprietjes bieslook,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 Hele kip (bij voorkeur scharrel of biologisch) - laat 'm in stukken hakken 1 Fles rode Italiaanse wijn (bv. Chianti) 8 Goede[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 el boter 3 eetlepels knoflook, fijngesneden 4 sjalotten, gehakt 1 liter runderbouillon 1 verse jalapeno of groene chili,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 50 gr margarine 500 gr kokkels/mosselen 3 tenen knoflook (grote) 2 middelgrote uien halve gele of rode paprika 4 a 5 bouillon[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 10 120 ml olijfolie 2 stengels bleekselderij, in stukjes 2 tenen knoflook, fijngehakt 3 preien, gesneden 1 theelepel gedroogde[...]
Bron: allrecipes.nl