Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 98 recepten
Welkom terug in het Kookboekenmuseum waar oud & versleten worden gekoesterd. Ach, die ontroerend knullige jaren zeventig. Als je daar nu op terugkijkt, is[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten 1 sinaasappel 1 pot wildfond (380 ml) 8 plakjes gerookte eendenborstfilet (pakje ` 150 g) ½ pakje gegrilde paprika's (` 200 g) 3 takjes[...]
Bron: ah.nlNa enkele weken in een weckpot in het donker eindelijk verlost en geproefd. De vijgen in Port geserveerd met slagroom. Een ware traktatie na een heerlijk[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.com1,2 kg rode kool, schoongemaakt en fijn gesneden 1 citroen zout en peper uit de molen 50 g suiker 1/4 ltr krachtige rode wijn 3 el (rode wijn-)azijn 1/4 ltr[...]
Bron: smulweb.nlSoms heb ik zomaar zin in stoofperen, maar ontbreekt het me aan de tijd om deze te maken. Stoofperen kant en klaar kopen vind ik geen optie. Toen ik dus[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlHet laatste recept vóór Kerst, en daarom nog een echte klassieker: stoofpeertjes! Ik vind het bereiden van stoofperen al zo gezellig, omdat ik tussendoor graag[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl*Ingrediënten 1 sinaasappel 1 citroen 1 liter rode wijn 1 liter zoete witte dessertwijn (Muscat) ¼ liter rode port 125 g cranberry’s, gedroogd 3[...]
Bron: mijn-keuken.blogspot.nlEton Mess, een bekend gerecht uit Berkshire. Daar staat King's College of Our Lady of Eton besides Wyndsor, oftewel Eton College. Oorspronkelijk wordt Eton[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlIk maak sinds een paar jaar zelf jam. Er kan weinig misgaan mits je niet al te eigenwijs bent en het recept (redelijk) volgt. Bij mijn eerste vlierbessenjam[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlHet is grappig om te merken hoe je smaak verandert over de jaren. Dit recept komt uit een hele oude Allerhande en maakte ik jaren geleden klaar als ik wat[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlStoofperen met Effect Dit zijn toch feestelijke peertjes... Een lust om te zien en ze smaken heerlijk. Dat kan ik je wel vertellen. Ingrediënten 1 citroen 1[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlStoofpeertjes in de Port/Gluhwein (uit de slowcooker) Een klassieker uit de keuken.....Stoofpeertjes Bij mijn oma stonden ze op het oliestelletje te trekken[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlVroeger was het een lekkernij, gebakken forel! Tegenwoordig wordt er een beetje op neer gekeken. Toegegeven, de meeste forellen die op ons bord komen behoren[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlVandaag het gerecht gemaakt uit Zweden waar ik een paar maanden geleden een cursistengroep van een kerk in Putten mee verwende! Geserveerd met home-made[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlAfgelopen zaterdag hebben we een workshop pate maken gevolgd bij Slager in ruste maar niet echt want hij blijft actief en bevlogen over zijn passie, het[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nl