Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 118 recepten
Meneer was op de Faeröer geweest voor zijn werk en ik had last van lichte jaloezie. Zelf heb ik er ooit aan een klif gestaan, ervan overtuigd dat ik nu echt de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlJudith Leyster Wie kinderen heeft zingt vast wel eens ‘ Altijd is Kortjakje ziek ’. Van dat zielige meisje dat zo jammerlijk het bed moet houden,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten: 1 bos worteltjes 0.5 bosje peterselie 1 teentje knoflook 4 tl (gerookt) paprikapoeder 2 tl komijn citroensap of azijn olijfolie zout versgemalen[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl"Je naam zal maar als soep voortleven in het geheugen van de mensheid... Het is de maîtresse van de Franse koning Karel nummer 7 overkomen, maar daar hoeft[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk hou wel van een uitdaging. Toen ik te horen kreeg dat Rio Mare een bloggerswedstrijd organiseerde waarin mijn creativiteit uitgedaagd werd, hoefde ik dan[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHet is al eens eerder naar voren gekomen, maar ik ben geen grote liefhebber van soep. Voor kippensoep maak ik echter een uitzondering: één van de weinige[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlDag allen! Vandaag is het meat free monday en als dinner maakte ik zelf kikkererwtenburgers. En omdat ik maar gewoon in m'n eentje at vandaag, had ik[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlDeze Marokkaanse Wortelsalade is één grote smaakexplosie: zoet, fris, kruidig, zuur, bitter en pittig! Ik heb de salade nog wat gepimpt met voor mij[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comvoor 6 personen 1,2 kilo (doorregen) varkensschouder peper en zout, versgemalen 1 e bloem 1 e boter (of reuzel) 4 kruidnagels 5 dl warme (kippen)bouillon 1[...]
Bron: smulweb.nlLekkere vismaaltijd van Chefkok Ottolenghi Ingrediënten: 2 el olijfolie 1 ui, gepeld en fijngehakt 2 grote wortels, geschild en in 1 cm dobbelstenen 150 g[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen Ingrediënten: - 1 braadkip - 2 uien - 2 a 3 teentjes knoflook - 5 eetlepels olijfolie - een kwart bosje fijn gesneden koriander - een[...]
Bron: smulweb.nlEen Vistaart wil zoveel zeggen als in ieder geval Vis in een romige Saus afgetopt met Aardappelpuree, wat dan in de oven gegaard wordt. Je wilt uiteindelijk[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlOf te wel Koninginnehapje. Dit eet ik regelmatig in België en ik vindt het altijd heerlijk. Het is een van mijn favoriete begische recepten naast stoofvlees en[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlMijn zusje kreeg 's ochtends een wild idee dat ze wel graag tapas wilde eten 's avonds. Dus het boodschappenlijstje werd flink aangevuld met ingrediënten voor[...]
Bron: keukensprookjes.blogspot.nlWij houden beiden er van vis en ook van italiaans, dus deze lasagne maakt dat helemaal goed. De vis varieert per keer. Deze keer was het zalm en kabeljauw.[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlvoor 8 personen 900 gr worteltjes, 75 gr blanke grof gehakte amandelen, 75 gr boter, 2 el citroensap, peper, zout, 2 el fijngehakte peterselie.[...]
Bron: smulweb.nlIk heb wel vaker viskoekjes gemaakt maar dan heb je afgekoelde aardappelen nodig, voor dit recept is dat niet nodig. Je kunt alles door de warme aardappelen[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlIngrediënten 6 eendenborstfilets 1 handsinaasappel 4 eetlepels olijfolie (Spaanse) 1 grote zoete ui (fijngesnipperd) ½ blik tomatenblokjes (a 400 g)[...]
Bron: ah.nlEen soep gemaakt van pompoen, heerlijk als lunch of voorgerecht. Wat heb je nodig (6 personen): - 2 eetlepels olijfolie - 1 ui, grof gesneden - 2 teentjes[...]
Bron: sufoodnotes.blogspot.nlIngrediënten 1 schaal lamslende met sinaasappelsaus ((670 g)*) 600 g aardappels (vastkokend, schoongeboend) 600 g wortels 1 theelepel gemalen koriander[...]
Bron: ah.nlKleine Chef werd vorige week vijf en terwijl hij enthousiast zijn kadootjes uitpakte, hield Meneer de telefoon ernaast, want tot mijn verdriet zat ik een paar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl