Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 101 recepten
Dit is denk ik de kleurigste salade die ik ken. Elke keer weer als ik dit recept maak, is het mengen van de salade net schilderen: het feloranje van de wortel,[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlMeneer was op de Faeröer geweest voor zijn werk en ik had last van lichte jaloezie. Zelf heb ik er ooit aan een klif gestaan, ervan overtuigd dat ik nu echt de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVoorlichtingsbureau Vlees - jaren 70 “Hoe kan het toch” vroeg een vriendin zich laatst af, “dat er nog steeds nieuwe recepten bij komen? Op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlJudith Leyster Wie kinderen heeft zingt vast wel eens ‘ Altijd is Kortjakje ziek ’. Van dat zielige meisje dat zo jammerlijk het bed moet houden,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten: 1 bos worteltjes 0.5 bosje peterselie 1 teentje knoflook 4 tl (gerookt) paprikapoeder 2 tl komijn citroensap of azijn olijfolie zout versgemalen[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHeuh? Jazeker! Je leest het goed. Deze op het eerste gezicht bizarre combinatie is ontsproten aan het creatieve brein van Heston Blumenthal van The Fat Duck en[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be"Je naam zal maar als soep voortleven in het geheugen van de mensheid... Het is de maîtresse van de Franse koning Karel nummer 7 overkomen, maar daar hoeft[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHummus, hoemoes, houmous, humous of humus (op z'n Turks): allemaal soort van verschillende namen voor hetzelfde gerecht, een lekkere dip van kikkererwten,[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlIngrediënten 1 schaal lamslende met sinaasappelsaus ((670 g)*) 600 g aardappels (vastkokend, schoongeboend) 600 g wortels 1 theelepel gemalen koriander[...]
Bron: ah.nlNu er volop meiknollen (of turp, in het Turks) te koop zijn komt deze wintergroente regelmatig bij ons op tafel. Meestal in de meest simpele versie (schillen,[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlDag allen! Vandaag is het meat free monday en als dinner maakte ik zelf kikkererwtenburgers. En omdat ik maar gewoon in m'n eentje at vandaag, had ik[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlvoor 6 personen 1,2 kilo (doorregen) varkensschouder peper en zout, versgemalen 1 e bloem 1 e boter (of reuzel) 4 kruidnagels 5 dl warme (kippen)bouillon 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ingrediënten: - 1 braadkip - 2 uien - 2 a 3 teentjes knoflook - 5 eetlepels olijfolie - een kwart bosje fijn gesneden koriander - een[...]
Bron: smulweb.nlLekkere vismaaltijd van Chefkok Ottolenghi Ingrediënten: 2 el olijfolie 1 ui, gepeld en fijngehakt 2 grote wortels, geschild en in 1 cm dobbelstenen 150 g[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlOf te wel Koninginnehapje. Dit eet ik regelmatig in België en ik vindt het altijd heerlijk. Het is een van mijn favoriete begische recepten naast stoofvlees en[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIngrediënten 6 eendenborstfilets 1 handsinaasappel 4 eetlepels olijfolie (Spaanse) 1 grote zoete ui (fijngesnipperd) ½ blik tomatenblokjes (a 400 g)[...]
Bron: ah.nlKleine Chef werd vorige week vijf en terwijl hij enthousiast zijn kadootjes uitpakte, hield Meneer de telefoon ernaast, want tot mijn verdriet zat ik een paar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl