Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
Wortelsalade met komijn en knoflook Als we vis eten dan vind ik het altijd moeilijk wat erbij moet. Doperwten, sperziebonen, worteltjes of broccolli meestal[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlHieronder een lijst met basis producten: Ik koop veel bij de Aldi, dus geef deze weer onder Aldi. De rest onder overige supermarkten/ internet/ ekoplaza. Soms[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nlIngrediënten 0.05 g saffraan 1 liter hete kippenbouillon 250 g reuzegarnalen (zak à 500 g, diepvries) 6 trostomaten 2 uien 4 tenen knoflook 250 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 aardappelen (geschild) 4 el olijfolie 2 uien (in ringen) 2 tenen knoflook (fijngesneden) 2 stengels bleekselderij (in stukjes) 2 blikken[...]
Bron: ah.nlVers uit dè Polder, die destijds nog nagenoeg Surinamerloos was, kwam Dikke via een in Amsterdam geboren en getogen vriend terecht bij het Surinaams-Chinese[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIk wou graag een keer visbouillon maken. Nou heb ik wel eens bouillabaise gemaakt, maar maak ik met de visfond van de Albert Heijn. Daarom heb ik deze keer[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlAubergine is een leuke groente, het is een smaak die naar de zomer doet verlangen. Om aubergine te kweken heb je hitte nodig, dus niet voor niets liggen de[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlEigenlijk zou ik veel vaker vis moeten eten...maar op de een of andere manier komt het er niet altijd van. Vroeger aten we wel vis thuis, maar na de zoveelste[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlIn dit recept van Thaise vis met snijbonen wordt kabeljauw gemarineerd in limoensap en Thaise rode curry pasta. Daarna wordt de kabeljauw door de bloem gehaald[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIngrediënten 4 tomaten 1 sinaasappel (schoongeboend) 1/2 l visbouillon (van 3 tabletten) 2 uien 5 tenen knoflook 2 takjes tijm 1 grote aardappel[...]
Bron: ah.nlMijn schoonmoeder is alleenstaand en vind het soms best ongezellig om alleen te eten. Daarom komt ze regelmatig bij ons eten. Ik probeer altijd iets te koken,[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlDit is Indiase kibbeling. De stukjes vis zijn eerst door een kruidige kikkererwtenmeelbeslag gehaald en daarna gefrituurd. Je kan de stukjes vis ook gewoon in[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlKerstmis is niet alleen vlees eten! Dat je met Kerstmis ook lekker vegetarisch (of met vis) kan eten, laat ik zien met de recepten in deze blog! In sommige[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIn het vorige artikel lepelde ik 40 jaar aan foodtrends op, om te eindigen met 2014. Maar laat ik die beknopte lezing nog even visualiseren met een recept...[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 300 g.kabeljauwfilet 300 g.roodbaars 200 g.gamba′s 200 g.mosselen in de schelp 1 dl.olijfolie 2 in ringen gesneden uien 4 teentjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen - 600 gram kabeljauw (of andere witte vis) - 500 gram mosselen - 500 gram grote gamba`s - 400 gram inktvis - 500 gram tomaten - 2 uien - 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: Visfilet van verschillende soorten stevige vis zoals kabeljauw, zalm Grote rauwe, gepelde garnalen Marinade: 3 teentjes knoflook, gehakt 4[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl