recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | boerenkool ovenschotel vegetarisch | mexicaanse ovenschotel doritos | bananen ijs all ricipes | courgettesoep met vlees | lamsbout 800 gram
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen met uien

Gevonden 22 recepten

INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Wortelsalade met komijn en knoflook van Claudia[...]

Wortelsalade met komijn en knoflook Als we vis eten dan vind ik het altijd moeilijk wat erbij moet. Doperwten, sperziebonen, worteltjes of broccolli meestal[...]

Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nl
Basislijst producten

Hieronder een lijst met basis producten: Ik koop veel bij de Aldi, dus geef deze weer onder Aldi. De rest onder overige supermarkten/ internet/ ekoplaza. Soms[...]

Bron: potjesenpannen.blogspot.nl

Half-uurtje paella met vis

Ingrediënten 0.05 g saffraan 1 liter hete kippenbouillon 250 g reuzegarnalen (zak à 500 g, diepvries) 6 trostomaten 2 uien 4 tenen knoflook 250 g[...]

Bron: ah.nl
Provençaalse vissersstoofpot

Ingrediënten 2 aardappelen (geschild) 4 el olijfolie 2 uien (in ringen) 2 tenen knoflook (fijngesneden) 2 stengels bleekselderij (in stukjes) 2 blikken[...]

Bron: ah.nl
Bakkeljauw, Kousenband en Zuurgoed

Vers uit dè Polder, die destijds nog nagenoeg Surinamerloos was, kwam Dikke via een in Amsterdam geboren en getogen vriend terecht bij het Surinaams-Chinese[...]

Bron: dikkesigi.blogspot.nl
Mislukte visbouillon en lekkere bouillabaisse

Ik wou graag een keer visbouillon maken. Nou heb ik wel eens bouillabaise gemaakt, maar maak ik met de visfond van de Albert Heijn. Daarom heb ik deze keer[...]

Bron: foodie-sophie.blogspot.nl
Caviar d'Aubergine / Papetone d'Aubergine

Aubergine is een leuke groente, het is een smaak die naar de zomer doet verlangen. Om aubergine te kweken heb je hitte nodig, dus niet voor niets liggen de[...]

Bron: cuisinepratique.blogspot.nl
Kabeljauwpakketjes

Eigenlijk zou ik veel vaker vis moeten eten...maar op de een of andere manier komt het er niet altijd van. Vroeger aten we wel vis thuis, maar na de zoveelste[...]

Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nl
Thaise vis met snijbonen

In dit recept van Thaise vis met snijbonen wordt kabeljauw gemarineerd in limoensap en Thaise rode curry pasta. Daarna wordt de kabeljauw door de bloem gehaald[...]

Bron: receptentesten.blogspot.nl
Vissoep (soupe de poisson)

Ingrediënten 4 tomaten 1 sinaasappel (schoongeboend) 1/2 l visbouillon (van 3 tabletten) 2 uien 5 tenen knoflook 2 takjes tijm 1 grote aardappel[...]

Bron: ah.nl
Kabeljauw uit de oven met ratatouille

Mijn schoonmoeder is alleenstaand en vind het soms best ongezellig om alleen te eten. Daarom komt ze regelmatig bij ons eten. Ik probeer altijd iets te koken,[...]

Bron: receptentesten.blogspot.nl
Vis met een krokant kruidig[...]

Dit is Indiase kibbeling. De stukjes vis zijn eerst door een kruidige kikkererwtenmeelbeslag gehaald en daarna gefrituurd. Je kan de stukjes vis ook gewoon in[...]

Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl
Vegetarische hoofdgerechten voor Kerst (of een[...]

Kerstmis is niet alleen vlees eten! Dat je met Kerstmis ook lekker vegetarisch (of met vis) kan eten, laat ik zien met de recepten in deze blog! In sommige[...]

Bron: irenekookt.blogspot.nl
Hip! Bonenpuree met gekarameliseerde witlof, ui[...]

In het vorige artikel lepelde ik 40 jaar aan foodtrends op, om te eindigen met 2014. Maar laat ik die beknopte lezing nog even visualiseren met een recept...[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Zarzuela

voor 4 personen 300 g.kabeljauwfilet 300 g.roodbaars 200 g.gamba′s 200 g.mosselen in de schelp 1 dl.olijfolie 2 in ringen gesneden uien 4 teentjes[...]

Bron: smulweb.nl
Zarzuela, Spaanse visschotel met zeevruchten.

voor 5 personen - 600 gram kabeljauw (of andere witte vis) - 500 gram mosselen - 500 gram grote gamba`s - 400 gram inktvis - 500 gram tomaten - 2 uien - 1[...]

Bron: smulweb.nl
Moqueca, Braziliaans vispannetje

Ingrediënten: Visfilet van verschillende soorten stevige vis zoals kabeljauw, zalm Grote rauwe, gepelde garnalen Marinade: 3 teentjes knoflook, gehakt 4[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy