Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 72 recepten
Een heerlijke aardappelschotel uit de oven met aardappelplakjes, wortelplakjes, broccoliroosjes, worstjes overgoten met een zelfgemaakte saus van boter, bloem[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlDe Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comIngrediënten Porties : 12 4 wortels, geschild en geraspt 2 appels, geschild, klokhuis verwijderd en geraspt 175 gr rozijnen (eventueel) 125 gr paneermeel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 kleine ui, fijngehakt 2 stengels bleekselderij, gesneden 1 wortel, in blokjes gesneden 50 gr boter 1 1/2 el bloem 1 1/2 tl[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 12 Voor het glazuur 50 gr witte chocolade 200 gr zachte roomkaas 100 gr ongezouten boter, op kamertemperatuur 1 tl vanille-extract[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 25 g boter 2 el olijfolie, extra vergine 450 g hertenbout of -schouder, in blokjes van 4 cm gesneden 2 uien, circa 300 g in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 el olijfolie, extra vergine 1 ui, grofgesneden 2 stengels bleekselderij, fijngesneden 1 grote prei, in schijfjes gesneden 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 rode kool 500 gram lamsvlees (lapjes o.i.d. als je zelf maalt anders gehakt) 1 a 2 goudreinetten 1 bos wortels 1 ui 2[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 50 g boter Een takje verse salie, allen de blaadjes 12 plakjes pancetta of doorregen rookspek 1 bol knoflook, in tenen verdeeld 4 middelgrote[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 800 g rundvlees (zoals sukade- of runderlappen), in blokjes van ongeveer 5 x 5 cm geraspte schil van 1 sinaasappel 150 g gerookte spekblokjes[...]
Bron: smulweb.nlKip (Dit mag een hele kip zijn in stukken, maar bijvoorbeeld enkel kippenpoten en vleugels mag ook. Liever niet alleen kipfilet. Uiteindelijk geven ook[...]
Bron: smulweb.nlDe coq au vin die ik laatst bij vrienden at, was zo lekker dat ik een week later besloot het nogmaals te eten. Nu zijn er zoveel recepten dat ik haast door de[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comOsso Buco. Een klassieker uit de Milanese keuken. En zoals ik ervaren heb, het ideale gerecht voor als je gasten krijgt. Goed van tevoren klaar te maken,[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comJa!! Vandaag begint de (g)astronomische herfst! Dit is absoluut mijn favoriete culi-seizoen: zoetzure Hollandse appeltjes, sappige peren, dito eendjes ;-),[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comHeel lang geleden - toen ik nog jong, knap, onervaren en onbedorven was - volgde ik een cursus "fijne keuken". Het was vlak nadat ik het ouderlijk huis had[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com