Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
voor 2 personen Gevulde kipfilet met tapenade en sperzieboontjes 1 kg kipfilet (circa 5 stuks) 1 potje tapenade van zongedroogde tomaten (140 gram) 100 gram[...]
Bron: smulweb.nlUit deze lijst met recepten (van knipsels, kopietjes, uit kookboeken en van internet) wil ik 2x per week een brood gaan maken. Dus in 52 weken zou ik dan zo'n[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 2 personen Gevulde kipfilet met tapenade en sperzieboontjes 1 kg kipfilet (circa 5 stuks) 1 potje tapenade van zongedroogde tomaten (140 gram) 100 gram[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 150 g bloem 1 tl gemalen koriander (ketoembar) 100 g boter (in kleine blokjes) 1 ei (gesplitst (eiwit wordt niet gebruikt)) 4 middelgrote[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 courgettes 2 rode uien 4 el balsamicoazijn 2 el milde olijfolie 2 biefstukken 1 tl grof zeezout ½ limoen 75 g rucola zet alles op[...]
Bron: ah.nlIngrediënten ½ ciabattabrood 2 kg mosselen 100 ml witte wijn 2 kleine uien (fijngesnipperd) 4 teentjes knoflook (fijngehakt) 1 laurierblad 1 citroen[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 citroen 400 g kabeljauwfilet ((zak 750 g, diepvries), ontdooid) 2 uien (in halve ringen) 500 g tomaten (in halve plakken) 1 zak rucola[...]
Bron: ah.nlIk moest en zou een kas hebben in mijn tuin. Een echte kas is nogal een investering, en ik al gelezen dat je ook met een foliekas een heel eind kunt komen. Ik[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlVeertien jaar hotelschool en ik had nog nooit van soubise gehoord. Jullie ook niet? Wel volgens Wikipedia is het een uiensaus gebaseerd op een bechamelsaus[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beGourmetten. Nu eten zo in de belangstelling staat moeten mensen natuurlijk ook iets vinden van gourmetten. Een neerbuigende tweet van een bekende journalist[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlIk sprak er al vaker over: de gemiddelde Nederlander eet eigenlijk te weinig groenten. Een goede manier om extra groenten te eten, is het maken van een salade[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlSkrei is maar een korte tijd verkrijgbaar, zo rondom Valentijnsdag. Daarom wordt ze ook wel de liefdesvis genoemd. Ze wordt in de schone wateren van de Lofoten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEscalivada is een Spaans gerecht, waarbij groente worden geroosterd, waardoor ze een rokerig smaakje krijgen. De naam komt uit het Catalaans waar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 2 1/2 eetl. olijfolie, of olie van de zongedroogde tomaatjes 1 eetl. citroensap 2 rode uien, in smalle partjes 1 teen knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlNet als vorig jaar zal ik geregeld een update plaatsen over ons moestuintje... In onze woonplaats is er op Facebook groep, waar je van alles mag[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nl