Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 26 recepten
Ik herinner me van heel vroeger dat ik met mijn vader aalbessen schoonmaakte. Hij vond die kleine felrode zure besjes heel lekker en we ritsten ze samen met[...]
Bron: evakooktover.blogspot.nlHieronder vind je een overzicht van verschillende soorten vullingen die je voor börek (maar ook poğaça , içli pide , gözleme et cetera) kunt gebruiken. De[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nl25 jaar terug in de tijd! Bij het eten van het recept van de dhal met rijst en salade van vandaag, werd ik ineens 25 jaar terug in de tijd geworpen! In[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlSpinazie à la crème In de laatste gezondheidsgids van de consumentenbond staat een test met spinazie à la crème in de hoofdrol. Zelf eet ik deze spinazie[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDeze combinatie komt uit het kookboek "Three good things" van Hugh Fearnley-Whittingstall, dat sinds kort ook vertaald in de winkel ligt. In de Guardian op[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlLinzen worden al heel lang gegeten. Men heeft er zelfs resten van gevonden in neolithische sites van 10000 jaar oud. Ze hadden toen slechts een doorsnee van[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.be't Was weer een week met allemaal lekkere dingen. Op het menu o.a. erwtensoep met vegan rookworst zelfgemaakte quinoakroketten (te veel werk voor wat het[...]
Bron: nanabeegeniet.blogspot.beBoerensoep à l'acienne, met pijnboompitten en sojaroom Laatst las ik in Trouw een recept van Rianne Buis geïnspireerd op het kookboek van Tara Duggan , Root to[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlSoms probeer je iets uit – gewoon, met wat je in de koelkast hebt liggen – en pakt dat meteen heel goed uit. Ik had kort tevoren in Trouw twee[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlLaatst was ik op een verjaarspartijtje op een woonark. Heerlijk in het voorjaarszonnetje, op het dek van de ark, uitkijkend over rivier en weilanden. Het[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlIk heb een vreemde voorkeur voor etenswaren met een rokerig smaakje. Gerookte amandelen, rookworst (vegetarisch!), gerookte zalm, lapsang souchong*, rookkaas[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlWanneer Gado Gado nou Petjil wordt zou ik niet durven zeggen. Volgens mij is het gewoon hetzelfde, namelijk kort of niet gekookte Groenten met Tahoe en/of[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlEen vegetarisch gerechtje. De kikkererwten vervangen het vlees en zijn ook nog eens zeer gezond. Ingrediënten voor 2 personen: 1 ui, gesnipperd 1 teentje look,[...]
Bron: jules-eat-shop-love.blogspot.beIk moet toegeven dat ik me niet kan herinneren, wanneer ik voor het laatst zo van het avondeten heb genoten. Nu heb ik afgelopen weekend toevallig thuis[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlInmiddels is dit het derde jaar uit mijn blogleven dat we de winter ingaan. En zoals elk voorgaande jaar wil ik zeker weten dat we een horror winter zullen[...]
Bron: thuisblijfmommy.blogspot.deBoerenkool blijft voorlopig nog een uitdaging omdat ik het nog zo weinig gemaakt heb. De Nederlander in huis wou boerenkoolstampot maar ik wou iets specialere.[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.be